Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lehet egy olyan rendszer,...

Lehet egy olyan rendszer, ahol bárki levideózhat szabálysértést, bűncselekményt és azt beküldve büntetnek?

Figyelt kérdés
Nem kéne a rendőrökre várni, úgysincs sok, okostelefonja már majdnem mindenkinek van. Akinek nincs félnivalója, az egyetértene.
jan. 21. 07:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
19 Vagy inkább a StaSi. Látod, akit kiskorában nem látogatott a télapo, annak ez jutott. Remény a GeStaPo-ban.
jan. 21. 21:18
 22/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyenek hőbörögnek a fbon hogy miért mérnek a rendőrök. Ha mindenki betartaná a szabályokat, nem lenne hőbörgő sem. Azok meg fizessenek csak.
jan. 22. 18:38
 23/35 anonim ***** válasza:

Nem érdekelnek a rendőrök. Lehet felétek rettegni kell, legutóbb 180-nál kivettek a sorból a phenőbe, megkérdezték ittam-e, mert minimálisan elhúztam a kormányt, amíg nyúltam a coláért , de bőven sávon belül voltam.

Mondtam, egyáltalán semmit. Kérdezték fáradt vagyok-e, miéta vezetek? Mondom ez a 300-adik egy seggel, 60 van még átra, és azzal 720 lesz ma összesen.

Egyébként értelmes ember nem hőbörög, de az igazságérzetét azért sérti, amikor egyértelműen próbálják becsalni az embert a málnásba pl. "kintfelejtett" 30-as táblánál főúton egyenes szakaszon 1. osztályú aszfalton.

Annyit mondtak igyak egy kávét ha fáradt vagyok és vigyázzak, jó utat.

jan. 22. 20:24
 24/35 anonim ***** válasza:

"Nem tudnák a bűnözők, kitől honnan jön a kamerázás. Tuti kevesebb lenne a szabályok semmibe vétele"

Most is létezik dash kamera, sokaknak van, sokszor lehet, hogy a tini videózik utasként, gyalogos videózhat bárhol, ennek ellenére az autósok elég nagy része magasról tojik a szabályokra.

Én éppen Angliában élek, múltkor egy idióta olyan helyen ahol két sáv kanyarodik balra, a jobb oldali sávból úgy kanyarodott, hogy a lencse véreb a bal oldali sávban elém vágott, pedig jól ki van táblázva, hogy mindkét sáv kanyarodik párhuzamosan.

Van róla videó mert használok kamerát de nem jelentettem fel mert csak béna sofőr volt, nem szándékosan volt hülye.

[link]

jan. 23. 06:04
 25/35 anonim ***** válasza:
De ha valaki seggfejkedik, azt habozás nélkül feljelentem amúgy.
jan. 23. 06:04
 26/35 anonim ***** válasza:
24 vagyok azt akartam írni, hogy ahol két sáv kanyarodik jobbra:)
jan. 23. 06:06
 27/35 anonim ***** válasza:

Ilyen volt már a Rákosi -Kádár kommunista rendszer. A házmester, szakszervezeti titkár, a párttitkár, a bolsi szomszéd, az önkéntes rendőr szomszéd mind feljelentett.

🤮

febr. 10. 22:34
 28/35 anonim ***** válasza:

27.

Szokásos demagóg duma. Csak azt felejted el, hogy ők vélt vagy koholt vád alapján tették. Míg ha előttem valaki bevág a záróvonalon az tény, bizonyítékkal. Persze egyesek szerint, ekkor is b...m meg, mert csak az a jó csávó, aki szemet huny a szabálytalanságok felett.

febr. 10. 22:43
 29/35 anonim ***** válasza:

28 az ilyen esetben nyilván jár a pirospont, mert itt bizonyítható a záróvonal átlépése ugyanúgy mint egy piroson való áthajtás.

De pl. egy gyorshajtást nem tudsz ennyivel lerendezni. Nem elég, hogy neked 90-et mutatott az óra a felvételen, és elhúzott melletted valaki. Lehet csak 50-nel mentél és csalt az órád. Ezt már senki sem tudja felvétel alapján bizonyítani.

febr. 10. 22:51
 30/35 anonim ***** válasza:

29.

Nem is ez a jellemző valóban, ott ahol létezik ilyen rendszer. Bár akár ez is bizonyítható lehet közvetetten, a felvételen is meg lehet mérni, hogy valaki mekkora távot mennyi idő alatt tesz meg, az sem túl életszerű, hogy valaki olyan kamerával rendelkezik, ami direkt teljesen hülyeséget mutat a gps sebességre, ráadásul teljesen következetesen változva a felvett képpel. Lehet, hogy az nem derül ki, hogy 124 km/h vagy 131 km/h volt, de az 100%-os bizonyossággal kiderülhet, hogy 110-nél több, 90-es úton.

febr. 10. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!