Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a véleményetek a VIII....

Mi a véleményetek a VIII. kerületi Berzsenyi utcáról? Milyen ott lakni? (biztonság, lakóközösség)

Figyelt kérdés

#Budapest #VIII. kerület #Berzsenyi utca
jan. 19. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
38%
Aki oda akar költözni, annak érdemes egy viperát beszerezni és az sem árt, ha jártas valamilyen küzdősportban.
jan. 19. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Százezredik ugyan ilyen kérdés.

Minden attól függ, te magad milyen ember vagy.

Senki nem fog azonnal hátba szúrni egy késsel, amint kilépsz az utcára.

A kocsid kerekeit sem fogják parkolás után rögtön leszedni.

Viszont az elhelyezkedése miatt sok a hajléktalan, kétes alak. Rengeteg helyre oda vízelve, ürülék sok helyen( hol emberi hol kutya).

Befektetés céljára vennék lakást, egyébként nem igazán.

Béreltem lakást a nyolcadik kerületbe, túléltem. De engem zavart, hogy bármikor kimegyek az utcára vagy romák veszekednek egymással, vagy egy Román ordít telefonba, hajléktalanok veszekednek egymással.

Nyilván, ez nem minden percben, de naponta minimum egy ilyen legalább volt. Engem ezek teljesen lehoztak az életről.

Nyilván minden társasház más és más. De azért az általad említett helyen, gyakori a legalább egy Airbnb, és több roma család. Tudom tudom, előítéletes rasszista barom vagyok, de biztos lehetsz benne, hogy amint meleg lesz, ajtó-ablak kinyitva, kiabálás, zene egésznap.

Nekem a magánvéleményem, hogy ha nagyon jó áron tudsz ott lakást, befektetésnek nem rossz. Vagy mondjuk fiatalon, 3-4 évre oda költözni agglegényként amég sulizól vagy bármi, utána pedig befektetésnek jó.

Viszont egy családdal ott élni…

Én utáltam, hogy a párom nem tudta esténként levinni a kutyát sétálni, mert mindig megtalálta valami marha, aki nem hagyta. Senki nem akarta megerőszakolni, de eszméletlenül zavarta (engem is, és nem féltékenységből) hogyha este lement akkor vagy hajléktalanok, vagy bodult zombik tettek neki megjegyzéseket. Egyszerűen dűhítő( és nem egyszer félelmetes volt számára).

jan. 19. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!