Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van ismerősöd aki zöld lámpáná...

Van ismerősöd aki zöld lámpánál lassít és inkább kivárja a következőt mintsem átmenjen a sárgán?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:21
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Szóval van-e vezetésre alkalmatlan ismerősöm. Tudomásom szerint nincs.
tegnapelőtt 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

A bizonytalan tanulósofőrök.

Csináltam ilyet még oktató mellett, mikor láttam messziről, hogy már régóta zöld, úgyismindjártsárgalesz jeligére, mert féltem átcsúszni a sárgán. Egyszer sem sikerült jól kiszámolnom (mármint hiába lassítottam, ugyanúgy át kellett menjek, mert még marhára nem volt sárga, csak nyilván akkor, mikor már annyira benne voltam, hogy ott már nem állunk meg :D), úgyhogy gyorsan le is szoktam erről.

tegnapelőtt 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudom, hogy nem érnék át, mert messze vagyok, vagy csak túlzottan nagy sebességgel, akkor lassítok.

Van ahol ismerem a lámpa programot, van ami olyan rövid hogy 2 autót enged át, a harmadik már sárgán megy. Ha messze vagyok, akkor felesleges nyomni a gázt mint süket a csengőt.

tegnapelőtt 10:42
 4/4 BeefEater ***** válasza:
100%
Pont mint a #3. Ha tudom, hogy úgysem fogom elérni (mert ismerem a kereszteződést), akkor motorfékkel odagurulok. Minden egyéb esetben ugyan olyan sebességgel haladok tovább, ha közben sárgára vált, akkor majd eldöntöm, hogy meg tudok-e állni biztonságosan (99%-ban igen) vagy átmegyek a sárgán.
tegnapelőtt 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!