Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Rendőrségre belehet menni...

Rendőrségre belehet menni csak úgy szondát fújni?

Figyelt kérdés

dec. 24. 21:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Már ennyire megártott a szesz hogy nem tudsz gondolkozni.
dec. 24. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem
dec. 24. 21:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, hogy hulla részegen betántorgok hogy szondát szeretnék fújni. Már nem érzem alkoholosan befolyásoltnak magamat, de nem tudom, hogy vezethetnék-e már ha kellene. Nincs szondám, de itt van a rendőrség nem messze. Kár hogy nincs erre lehetőség.
dec. 24. 22:27
 4/13 anonim ***** válasza:
39%
Én oda haza járok, folyton bevisznek csak nincs jaogalapjuk bentartani, mindennel próbálkoznak.
dec. 25. 08:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszertárban adnak szondát
dec. 25. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Egyik reggel party utan bementem, jofejek voltak, fujattak es mondtak, hogy meg varjak egy orat..
dec. 25. 15:05
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 Tényleg csak úgy bementél? Én egyszer mentem be ezer éve, hogy megkérdezzem van-e még büntetőpontom egy tízezer éves gyorshajtás miatt. Megnézték, és mondták hogy már nincs.

Amúgy simán bevezethetnének egy ilyen szolgáltatást, ha már "szolgálnak és védenek" és rengeteget áldoznak a közlekedésbiztonság javítására. Ez lényegében nem kerülne semmibe. Az olyan kapitányságok vagy rendőrőrsök (nem ismerem a pontos elnevezéseket) portáira ahol 0-24-ig van valaki, tehetnének szondákat. Így ha valaki bizonytalan hogy vezethet-e már, besétálhatna fújni egyet. Én párszáz forintot fizetnék is érte akár.

dec. 26. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Olcsóbb ha megveszed magadnak a szondát,mintha szolgáltatáson keresztül fizetsz érte.

Büntetőpont pedig 3 év után elévül. Tudom,mert nemrég kaptam karácsonyra <3

dec. 26. 23:33
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 Nagyjából évente 2-3 alkalommal lenne rá szükségem, ezért mindig úgy vagyok vele, hogy nem veszek meg egy megbízhatóbb drágább eszközt, ami 10+ ezer forint. De ha párszáz forintért lenne lehetőségem olyan helyen szondát fújni ami amúgy is mindig nyitva van, akkor lehet hogy alkalmanként élnék vele.
dec. 27. 00:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogyha ehhez valakinek a segítsége kell,akit fizetni kell,ami neki időkiesés akkor egy ilyen procedúra alapból legalább 15percet elvesz az idejéből adminisztrációval,az meg nem párszáz forint lesz. És akkor ott vagy hogy 4-5 alkalom után már lehet kifizetted a szonda árát.
dec. 27. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!