Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Magyarországon sokszor fordul...

Magyarországon sokszor fordul elő a forgalomban ideges dudálás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, ami nem ez: „Hangjelzést adni csak balesetveszély esetében, a baleset megelőzése érdekében, valamint - lakott területen kívül - az előzési szándék jelzése céljából szabad.” (Ez a KRESZ szerinti)
dec. 11. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
igen
dec. 11. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Mit jelent a sokszor?

Dániához képest sokszor, Indiához képest kevésszer.

dec. 11. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Nem ideges dudálás hanem az intelligencia hiányzik... ha ezt tartod és nappal egy rövidet dudálsz neki előzés megkezdése előtt vagy éjszaka egy rövidet rávillantasz ugyanezen célból hogy számítson rá akkor ezt úgy értelmezik hogy ledudáltad és villogtad amit szépen vissza is kapsz :D
dec. 11. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Igazán nem értem ezt a dudálás-hülyeséget, több mint 30 éve vezetek, de még SOHA nem használtam a dudát.
dec. 11. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Remélem majd valaki leszoktatja őket erről az előttem lévő 0.5 másodpercet késik a zöldnél, beletenyerelős dudálásról!

Meg gyorsan felveszem a családom, de a barom már dudál mögöttem.

Itt a tréner srác, aki leszoktatja a gyagyásokat az idegbeteg dudálásról:

https://www.youtube.com/watch?v=rmGlza0lmZM

Itt egy önkéntes rendőrt kezel.

dec. 11. 18:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az 5-ös válaszban lévő link egy EGO vs EGO párharcot vázol fel, két seggfejjel.
dec. 11. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
33%

"az előttem lévő 0.5 másodpercet késik a zöldnél"

Jó lesz az 5 másodpercnek is.

"Meg gyorsan felveszem a családom, de a barom már dudál mögöttem."

Mondjuk ha szabályosan állnál meg és nem akadályoznád a forgalmat, akkor lehet nem dudálna rád a "barom". Biztos leszakadna a purdé lába, ha 50 méterrel többet kéne gyalogolnia.

dec. 11. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:

"Magyarországon sokszor fordul elő a forgalomban ideges dudálás?"

jóval ritkábban, mint ahányszor idegből mennek 50 centire a seggedben.

dec. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!