Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A min. 20-25 millió forintot...

A min. 20-25 millió forintot érő személyautókat vezető magyarok jelentős része miért hiszi azt, hogy gyakorlatilag bármit megengedhet magának az utakon?

Figyelt kérdés

Kezdve azzal, hogy az ilyenek általában sosem adnak elsőbbséget a zebráknál az átmenni szándékozó gyalogosoknak.

Olyan jó rendőrségi/ügyészségi kapcsolataik vannak, hogy majd elsikálnák a durva KRESZ-sértéseiket?

dec. 8. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Két lehetséges ok. 1. kisebbségi komplexus, amit az autójával kompenzál. 2. Megfelelő kapcsolatok. (Netán mind a kettő).
dec. 8. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Tipikus magyar mentalitás virtus ki ha én nem. Mindegyik ilyen egyén arcnak képzeli magát közben meg egy nagy büdös semmi az egész ember.
dec. 9. 02:13
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell ehhez 20-25 milliós kocsi. Aki bunkó, az egy suzukiban is bunkó, aki pedig intelligens, az Lamborghiniben is betartja a szabályokat.
dec. 9. 02:23
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Mert bármit megengedhet magának. A lebukás esélye elenyésző, mert alig van rendőr. A büntetések pedig nevetségesek egy olyannak, akinek 25 milliós autója van.
dec. 9. 07:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem ezeket a kérdéseket, amik spec egy célcsoportra lőnek.

Autósok, motorosok, gyalogosok, bringások. Gazdagok, szegények.

Mindegyik rétegben találsz akkora agyhalottakat, hogy csoda, hogy tud létezni és az ellenpéldát is. Ha most belegondolok, (Bp) tegnap egy Dacianak sikerült leszorítania az üllőin, majd azonnal még egy autot. Utána egy végig néztem(majdnem) ahogy egy Swift majdnem elcsap valakit a gyalogátkelőn. Nekem erősen az a véleményem, megtalálni minden rétegben ezeket az embereket. Nem gondolnám, hogy arányosítva számottevően nagyobb lenne valamelyik rétegben a jelenlétük.

dec. 9. 07:37
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Valószínű, mert a személyiségüket is érvényesítik a vezetésben.

Én a hitler korabeli f astrámmal biztos nem fogok levillogni, meg letolni senkit a belső sávban, kb úgy megyek mindig, hogy lehetőleg a legutolsó, legalázatosabb, legészrevehetetlenebb módon, minden szabályt betartva.

(erre nemrég megkaszáltak egy vasútállomás előtt, mert nem volt bekötve a biztonsági övem, pedig jól látta a jard, hogy odébb álltam 20 métert csak...)

dec. 9. 08:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én pont azt látom, hogy a drágább autók sofőrjei, legyen az akár BMW-s is előzékenyebbek akár autóval akár gyalog vagyok. Már csak azért is mert egy elem javítása annyiba kerül, mint egy olcsóbb autó.

Amúgy meg milyen rendőrségi kapcsolatokról beszélünk? :D Gyakorlatilag csinálhatsz az utakon bármit az nem fog eljutni hozzájuk, a mégis akkor kapsz valami vicc szintű büntetést érte.

dec. 9. 08:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen a drága autók tulajdonosaik teszik ezt, hanem jellemzően az aki egoista. Lakatosék miután a vasazásból összejött nekik egy kotla pápaszemesre azt hitték ők is mindent megtehetnek. Nem feltétlen kell ehhez drága autó csak hatalmas egó.
dec. 9. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy szép új autót előbb készülsz, ezért tűnik gyakoribbak ezen autók tulajnak a produkcioi.

Próbáld ki, hogy minden nap más kategóriát választasz ki és írd meg a tapasztalatokat!

dec. 21. 16:31
 10/12 A kérdező kommentje:
“Egy szép új autót előbb készülsz” - hogy micsoda? :)
dec. 22. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!