A min. 20-25 millió forintot érő személyautókat vezető magyarok jelentős része miért hiszi azt, hogy gyakorlatilag bármit megengedhet magának az utakon?
Kezdve azzal, hogy az ilyenek általában sosem adnak elsőbbséget a zebráknál az átmenni szándékozó gyalogosoknak.
Olyan jó rendőrségi/ügyészségi kapcsolataik vannak, hogy majd elsikálnák a durva KRESZ-sértéseiket?
Sose értettem ezeket a kérdéseket, amik spec egy célcsoportra lőnek.
Autósok, motorosok, gyalogosok, bringások. Gazdagok, szegények.
Mindegyik rétegben találsz akkora agyhalottakat, hogy csoda, hogy tud létezni és az ellenpéldát is. Ha most belegondolok, (Bp) tegnap egy Dacianak sikerült leszorítania az üllőin, majd azonnal még egy autot. Utána egy végig néztem(majdnem) ahogy egy Swift majdnem elcsap valakit a gyalogátkelőn. Nekem erősen az a véleményem, megtalálni minden rétegben ezeket az embereket. Nem gondolnám, hogy arányosítva számottevően nagyobb lenne valamelyik rétegben a jelenlétük.
Valószínű, mert a személyiségüket is érvényesítik a vezetésben.
Én a hitler korabeli f astrámmal biztos nem fogok levillogni, meg letolni senkit a belső sávban, kb úgy megyek mindig, hogy lehetőleg a legutolsó, legalázatosabb, legészrevehetetlenebb módon, minden szabályt betartva.
(erre nemrég megkaszáltak egy vasútállomás előtt, mert nem volt bekötve a biztonsági övem, pedig jól látta a jard, hogy odébb álltam 20 métert csak...)
Érdekes, én pont azt látom, hogy a drágább autók sofőrjei, legyen az akár BMW-s is előzékenyebbek akár autóval akár gyalog vagyok. Már csak azért is mert egy elem javítása annyiba kerül, mint egy olcsóbb autó.
Amúgy meg milyen rendőrségi kapcsolatokról beszélünk? :D Gyakorlatilag csinálhatsz az utakon bármit az nem fog eljutni hozzájuk, a mégis akkor kapsz valami vicc szintű büntetést érte.
Egy szép új autót előbb készülsz, ezért tűnik gyakoribbak ezen autók tulajnak a produkcioi.
Próbáld ki, hogy minden nap más kategóriát választasz ki és írd meg a tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!