Rolleres fellökött a zebrán, mit fog kapni ezért?
“ És engem ugye nem fognak n+1 tanúskodásra idézgetni?”
Ez nagyban függ, hogy a másik mit mond el.
Ha szögesen az ellentétét, nem ismer el semmilyen felelősséget, akkor mókás lesz, pár köröd lesz a rendőrségen.
Elektromos vagy sima roller?
Elektromos. És egy nő hívta a rendőröket, én nem akartam.
Hármas: szerinted akkor engem fog majd hibáztatni? Eleve mit keres elektromos rollerrel a zebrán?
“ szerinted akkor engem fog majd hibáztatni? Eleve mit keres elektromos rollerrel a zebrán?”
Erre lehetetlen ilyen helyzetben válaszolni. Bármi lehet. Nagy valószínűséggel, konkrétan senkinek semmi nem lesz belőle. De most érted, honnan tudod ő mit mond?
Te azt mondod a rendőröknek, kikerültél egy idősembert, hátulról neked jött a rolleres.
Ő azt mondja, tolta a kijelölt gyalogátkelőhelyen a rollert, gyors léptekkel amikor te hirtelen iránytváltva elé léptél és átesett rajtad. Vagy érted bármit kitalálhat, ami arra épül, hogy ő egyenesen ment te pedig hirtelen elé léptél.
Kicsi a valószínűsége, de benne van.
Én anno nyitott ajtónál segítettem nagyszülőnek kiszállni. Autós telibe verte az ajtót, majd előadta, hogy rá lett nyitva az ajtó. Peche volt, a rendőrök találtak egy kamerát, amin látszott, hogy az ajtó 1 perce mozdulatlan. De ha nincs kamera akkor mehetett volna a herce hurca, szóval soha sem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!