Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A kapubejáróm előtt közvetlen...

A kapubejáróm előtt közvetlen kerékpárút van. A kerítés hamarabb volt mint a kerékpárút. Zárt kerítés…ezért nem látható be a kihajtás. A villogón kívül lehet egyéb más figyelemfelkeltő jelzést kihelyezni? Aszfaltburkolat felfestést esetleg?

Figyelt kérdés

tegnap 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen helyen laktam 15 évig. Nagyon lassan kitolattam mindig vakon. Sárga kapuvillogót telibeszarják a kerékpárosok. Meg azt is hogy lassan vakon tolat ki egy autó, nem érdekli őket. Párszor belém is jöttek, egy perem is volt amit elvesztettem. Nem tudsz mit csinálni. Domború tükröt is szereltem fel, de semmit nem látni benne szinte, kerékpárost vagy gyalogost szinte semennyire.
tegnap 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szép kis ország, hogy a figyelmetlen biciklis miatt te vesztetted el a pert :(
tegnap 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is így van, igaz, van egy járda is a kerékpárút és a házfal között.

Vettem egy 70 cm magas műanyag terelőbóját, és mielőtt kiállok, mindig kirakom. Észre kell vennie, ki kell kerülnie, lassítani fog. A rendszeresn erre járók már tudják mit jelent, valamelyik volt hogy kiengedett.

tegnap 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!