A három lábú trafipax minden autóról készít képet ami elhalad mellette, vagy csak arról akit büntetni is fog? Mellette elhaladva láttam benne az autóm fotóját. Vagy csak annyira lassú, hogy akkor mutatja azt a képet amikor mellé ér.
Figyelt kérdés
nov. 5. 11:43
1/4 anonim válasza:
Élőképet mutat. Az újabb traffipaxok tudnak egyszerre akár 2-3 autót is mérni.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom...
12⁰-al elmentem mellette 90 helyett három vagy négy hónapja és semmit sem kaptam.Még visszanéztem a menetrögzítő kamerát is és ott volt kirakva a kis törpe kamera kb.60 centis állványon.
3/4 A kérdező kommentje:
jaaa, aztán utólag gondolkodtam, hogy lehet nem is azt azt az oldalt mérték ahonnan én mentem, mert a képet láttam arról az oldalról ahonnan én megközelitettem.
nov. 5. 15:54
4/4 anonim válasza:
Igen, élőképet mutat, és ha a beállított értéken felüli értéket mér, akkor az adott részt automatikusan elküldi Szombathelyre. (Meg ha jól tudom, még egy központ van.) Itt kiszednek belőle pár fotót, amit utána meg is nézhetsz a neten, ha érdekel.
Tehát a rendőr nem csinál semmit, csak őrzi a traffit, el ne lopják... De gyakran csak otthagyják egy lezárt autóban, aztán később visszamennek érte, a gép meg dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!