Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van hogy néhányan...

Miért van hogy néhányan vagányabbnak hiszik magukat ha nem tartják be a kreszt?

Figyelt kérdés
Igazából a férfiak/ fiúk legalább nem híresztelik, hogy egy ponton múlott valószínűleg, hogy nem buktak meg és idióták. De a nők..hát..most jött velem szemben a tiktokon egy csaj akinek az volt a legnagyobb baja, hogy előtte más betartja a sebesség határt.. értem, hogy lehetne többel is menni, de legalább a butaságát tartaná meg magának. És akik meg egyenes úton mennek mint a h*lyék azok szokták általában 20al bevenni egy kanyart..mert csak egyenes úton nagy a száj ugye. 🫢 Na mindegy *csak megosztottam veletek ezt a gondolat menetet* és persze akinek nem inge..

#Itthagyom #Gondolatom
nov. 3. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Mert primitívek és gátlástalanok.
nov. 3. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki tiktokot néz az meg is érdemli, hogy agonizáljon a hülyéken.

El kell keseretítselek, próbálhatod itt nemekre lebontani, valójában nincs különbség

nov. 3. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert értelmi szinttől és alkalmasságtól függetlenül mindenki szerezhet jogosítványt. Nem mintha a hiánya bármennyire is kizáró ok lenne.
nov. 3. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Most mondok egy durvát, le is lehet pontozni, de pl én személy szerint sz*rok a kreszre. Engem egy dolog érdekel, a biztonságos közlekedés, az, hogy magamat és másokat ne veszélyeztessek. Ez legtöbbször persze egybeesik a kresszel, néha nem, de ez nem érdekel, ha nem veszélyes, amit csinálok.
nov. 5. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
#4: Így van, mindenki más meg majd kitalálja, hogy szerinted mi a helyes adott szituációban
nov. 5. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
40%

Úgy látom, hogy nem sikerült értelmezni az általam leírtakat, de ezen nem lepődök meg. Ha másnak ki kéne találnia, hogy én mit akarok, akkor azzal nem teljesül az, hogy nem veszélyeztetek másokat.

Olyan esetekre gondolok, hogy este 11-kor a kihalt városban piroson áthajtás alapos körültekintés után, megfelelően széles egyirányú utcában szemben haladás, záróvonal, kötelező haladási irány, ilyenek. Ezeket is legfőképpen este, amikor már kutya nincs az utcákon, szóval senkit sem zavarok vele.

Szóval még egyszer, CSAK HA SENKIT NEM ZAVAROK ÉS VESZÉLYEZTETEK VELE. Nyilván nem délután 4-kor hajtok bele a pirosba a körúton csúcsforgalomban....

nov. 5. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!