Melyik a vagányabb,2003-as Audi A4 full full, vagy 2006-os Opel Astra 1.9 Cdtdi metál fekete kombi full extra, vagy 2007-es Renaul Megane 1.9 dci kombi?
Most képzeljünk el néhány virtuális, állítható csúszkát.
A csúszka két végén látható a két véglet.
Melyik felé állítanád a csúszka közepén az állítót?
ésszerű választás <==============O==============> vagány
megbízható autó <=============O===============> vagány
olcsón fenntartható <==============O============> vagány
újabb autó <=================O==============> vagány
Én mindet bal oldalra ütközésig. De nem vagyunk egyformák.
Az Audi is, és a Renault is kellően jól néz ki ahhoz, hogy az általad említett "komolyabb helyeken" is meglehessen jelenni velük, feketében szép alufelnivel nagyon mutatósak. Jól eltalált formákról beszélünk, ami szerintem a H Astrára nem igaz, elég jellegtelennek tartom (szerintem Te is egyetértesz ebben, kedves Kérdező).
Használtautókról lévén szó nem általánosítanék, hogy melyik a jobb választás, de én biztosan inkább egy jó állapotú A4-re szavaznék 1.9 sima TDI, vagy PD TDI motorral, vezetett szervizkönyvvel (közhiedelemmel ellentétben a PD TDI is remek motor ha az olajcsere periódust betartották, illetve törődtek az autóval ahogy az elő van írva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!