12234unknown kérdése:
Ki a hibás ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy autóval tegnap este elindultam "nagy köd" volt" egy jó 300m után bal első gumi dur defektet kapot kb 50km/h mehetem, az autó csuszkált irányithatatlaná vált! hirtelen meg tudtam álni az ut közepén megilyedtem! bekapcsoltam a vész villigot ,szemben az autos ki probált kerülni az első lökháritömat leverte,ködlámpa széttört eltunt. Rendörség nem lett hiva! hirtelen meg tudtam álni az ut közepén bekapcsoltam a vész villigot ,szemben az autos ki probált kerülni az első lökháritömat leverte,ködlámpa széttört eltunt. Rendörség nem lett hiva! hirtelen meg tudtam álni az ut közepén bekapcsoltam a vész villigot ,szemben az autos ki probált kerülni az első lökháritömat leverte,ködlámpa széttört eltunt. Rendörség nem lett hiva! Ilyenkor kia hibás? én mert durdefektet kaptam és megátam egyből az utközepén bekapcsoltam a vészvilogot,láthatosági mellényel, vagy ő aki megprobált kikerülni ugy hogy meghuzta ,és leverte az első lögháritott??#baleset #durdefekt
nov. 2. 09:58
11/19 anonim válasza:
Azt mondjuk elég nehéz megérteni, miért nem hívott a kérdező rendőrt, ha tényleg minden úgy történt, ahogy mondja... Hiszen így egy állítás áll egy másikkal szemben.
12/19 A kérdező kommentje:
5/6 anonim :D nem 1ről bestélünk..köszönöm a válaszod!de, nem érrteted meg amit én le irtam..rajtad kivul mindenki meg értette bocsi nem akkkarlak bánatni de ne irj ide ha nem tudsz-nem volt/nem értesz hozzá
nov. 2. 21:40
13/19 A kérdező kommentje:
Kotyvasz? Te idióta!! Tudod nehéz 1 baleset után itt irkafirkálni!! Megkaptam a kérdésemre választ .! Amit félig tudtam én is ! Aztán hozzám szólsz…?! Mert te úgy” gondolod? Nevetséges vagy komolyan! 👍😂 szégyell magad amúgy
Meg ismerlek! Pisti kocsma nyitva? Autód- életed sincs de hozzászólsz m? ✌️grat!!
nov. 2. 21:59
14/19 A kérdező kommentje:
Nem hívott remdőrta meg hibàs volt!! De én is?
nov. 2. 22:04
15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépe mindenkinek a válaszát! Rendőrséget is fel hivtam nem rég...deee,hiába.. annyit mondtak hogy elhagytuk,a helyszit ugyhogy ők nem tudnnak ezzel mit kezdenni - oldjuk meg. köszi mindenkinek!!
nov. 2. 22:29
16/19 anonim válasza:
Így van, most már mindegy.
Mindenki fizesse a saját kárát, oszt jóvan.
17/19 A kérdező kommentje:
"Miért álltál meg az út közepén ember?" húhaa! bocsi hogy nem az út szélé-re sodrotam le neked! :( a "KEDVEDÉRT"???.. gondolj bele..hülye kérdés...:D
nov. 2. 23:02
18/19 anonim válasza:
Ok, átsodródtál. De miért álltál meg? Azonnal jobbra kormányzol és húzol az út széle felé, hogy ha jön valaki akkor ne menjen beléd. Vagy legalább a saját sávodba visszakormányzod.
Ha megállsz, villogózol, mellényben nézelődsz az út közepén a tejködben, akkor nem az a kérdés hogy telibevernek-e, hanem az hogy ki és mikor.
19/19 anonim válasza:
A durrdefektért te vagy a hibás, az ütközés viszont attól függ, hogy belátható helyen volt-e az autó és hogy mindent megtettél-e annak érdekében, hogy eltakarítsd a kocsit a szembe sávból. Az, hogy valaki sokkot kap, az nem mentség. Akkor alkalmatlan a közlekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!