Szinte fekve vezetek, ez baj?
Figyelt kérdés
Megvetem magam, de csak ha eldöntöm az ülést akkor látok ki rendesen a kocsiból meg nem birizgálja a combom a ülés széle. Most vettem a kocsit, 1000 km után tűnt fel, hogy igazából ez egy sz4r.okt. 31. 00:22
1/8 anonim válasza:
Nekem nem baj, ha így kilátsz. Ha szar az autó, el kell adni.
2/8 anonim válasza:
Ezt nem értem, a háttámlát tudod dönteni, de annak mi köze a combhoz?
Egyébként amíg látsz, és tudod kritikus helyzetben is kezelni megfelelően az autót (pl. vészfékezés), akkor alapvetően nem gond. Az a te problémád, ha egy balesetben mondjuk a fejtámla/háttámla hiánya miatt eltörik a gerinced/nyakad
3/8 anonim válasza:
Biztonsági szempontból baj, mert egy balesetnél nem fog meg a biztonsági öv, hanem becsúszol alá.
4/8 anonim válasza:
+ a csigolyáid is nagyon hálásak lesznek érte pár év múlva 😅
Amúgy meg szerintem Te vagy a bena.
196 vagyok, elég sok autót vezettem már mivel személyi sofőr vagyok és sokszor bérelt autoval kellett menni...
Kicsivel is, közepessel is stb, de azzal sosem volt gondom, hogy ne tudjam úgy beállítani az ülést, hogy kilássak.
5/8 A kérdező kommentje:
Volt egy balesetem, ott azért nem lett bajom mert úgy állítottam be az ülést ahogy a vezess.hu videója mutatta. De ebben a kocsiban cseszhetem, sehogy nem jó. Én sem értem. El is adom.
okt. 31. 10:40
7/8 anonim válasza:
Te vagy a a Focus-ból ki nem látó kérdező ugye?
8/8 A kérdező kommentje:
2-es Focus. Igen! Én! Tegnap bevittem kereskedésbe és 300 ezret akartak adni érte. Feltettem hahu-ra. Eddig nem hívtak.
nov. 1. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!