Mit lehetett volna ilyenkor csinálni?
Éppen sétálva jöttem hazafele a kutyámmal. Olyan környéken mentünk át ahol az ottani kutyák amikor észrevesznek egy másik kutyát, már csak azt hallod, hogy a kerítésnek ugrik, de akkor se semmi ugatás, csak folyamatos kerítés döngetés, ezért általában ha ezen a környéken átkellve kell hazamennem, akkor az útnak nagyon a szélén szoktam közlekedni és nem a jardán és ha hallok egy autóst, akkor lehúzodom a fűre. Érdekes módon az ottani kutyák nem csinálnak semmit, amíg nem a járdán vagyok. Most viszont ház renoválás volt, ahol le tudtam volna húzódni, ezért az út mellett lévő bokor mögé húzodtam le. A kocsi jobbra kanyarodott, ekkor én már nem voltam az úton, hanem a bokor mellett, mert hallottam, hogy jön a kocsi. A kocsi úgy kanyarodott, hogy kb 1 méter választott el tőle, míg a kocsi ki nem került. Konkrétan ráment a kocsi a fűre, pedig nem volt semmi oka rá. Teljesen lefagytam, mozdulni sem tudtam. A kocsi már rég messze járt de én még ott voltam kb 5 percig lefagyva. Nem történt szerencsére semmi baj, sértetlenül megusztuk. A kutyusom szerencsére csak a kezemben lévő jutalomfalatot nézte végig, amíg ez történt, így nem ijedt meg szerencsére.Én viszont nagyon megijedtem. Ezt most történt kb 1 órája, azóta itt agyalok, hogy akár el is üthetett volna. Tiszta ideg vagyok.
Mit lehetett volna máshogy, csinálni? Hogyan kerüljem el ezt?
"Elbújtam az autósok számára kijelölt úton és elment ott egy autó, ami nem került ki engem rendesen, mivel nem látott. Mit csináljak?"
Add oda szegény kutyát másnak, mielőtt megölöd. Nem való neked ez a felelősségvállalás nevű dolog.
Akkor mégegyszer, hogy megértsd. Látható helyen voltam. Az, hogy az út mellet lévő bokor MÖGÖTT voltam, az nem azt jelenti, hogy nem látott. Látott, hidd el nekem, folyamatos szemkontaktust tartott velem. A bokor nem volt velem magas. Mégis mit képzeltél, hogy a bokor mögött legugoltam. Maximum térdig ért az a bokor.
Nem este voltam kint a kutyával sétálni kb délután fél 4kor kezdődött a séta. Még ha másfél óráig is sétálunk, még akkor sincsen sötét
Ha elovastad volna rendesen, amit írtam, akkor nem írtad volna ezt. Láthatóan leírtam, hogy én nem voltam az úton. A kérdésem inkább arra irányult, hogy az autós, miért a fűre ment?
Bocsábat 2-esnek szántam.
Nem nagy sebességgel kanyarodott, és nem tudta tartani az utat?
Vagy telefon volt az egyik kezében, aztán a csuklójával vagy a tenyere élével akart rásegíteni kanyarodásnál, csak lecsúszott a kormányról.
De abban igazuk van, hogy ezért nem kell lefagyni, hanem inkább az anyját szidni. :) Annyira azért szerintem nem volt veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!