Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jogsit szeretnék Hogy kezdjek...

Jogsit szeretnék Hogy kezdjek bele ?

Figyelt kérdés

Valaki leirná ezt részletesen?

Mit hogyan kell ?

Online lehet jelentkezni ?

szept. 30. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Beiratkozol egy autósiskolába és ott mindent elmondanak.
szept. 30. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

1. összegyűjtöd rá a pénzt (szerencsés esetben 5-600k körül, de ha több órát kell venned, akkor lehet 8-900k is.

2. beiratkozol egy autósiskolába.

szept. 30. 19:11
 3/5 Mad Max2 ***** válasza:
85%
legyen nálad a bankkártyád...
szept. 30. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Én anno beültem tantermi oktatásra az elméleti részen, te ne kövesd el ezt a hibát. Nem fog rád ragadni semmi extra attól, hogy élőben hallgatod, mintha online olvasnád.

Aztán le vizsgázol elméletből és amint megvan a sikeres elméleti KRESZ vizsga jelentkezel egy oktatóhoz és mész vezetni. Levezeted a kötelezőt, majd ha úgy érzitek már kész vagy akkor kapsz egy vizsgaidőpontot.

Le kell még vizsgázni elsősegélynyújtásból is. Ott is van gyakorlati óra, illetve vizsga.

Én még mindent összevetve 2018-ban megúsztam 300 ezerből, covid óta viszont nagyon megugrottak az árak, 600-al számolnék.

okt. 1. 07:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Először kiválasztottam a legszimpatikusabb autósiskolát. Le volt írva, hogy mi kell a beiratkozáshoz. Elmentem a háziorvoshoz az alkalmassági papír miatt. Online beiratkoztam, online képzést választottam. 1 hét alatt letudtam a kreszt. 3 hét múlva levizsgáztam. Szóltam telefonon az iskolának, ők mondták, hogy akkor kirendelnek az első szabad oktatóhoz. E közben már az elsősegélyt is elkezdtem tanulni, szintén online. Következő héten abból is levizsgáztam. Pár nap múlva mentem először vezetni.

Összesen a beiratkozástól számítva 4 hónap alatt lett meg a jogosítványom, 50 órát vezettem, elsőre átmentem mindenből, összesen nagyjából 600.000 Ft-ba került.

okt. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!