Miért volt ez? Miért nem büntettek meg?
Figyelt kérdés
Városon belül kisebb utcán mentem kb 70-el mikor hallottam a rendőrségi autónak ezt a figyelmeztető szirénáját,mikor jelzik, hogy állj félre. Belenéztem a tükörbe és láttam a mögöttem lévő, egyébként civil autó bekapcsolta a kék villogót. Na mondom b... gyors hajtás, elkaptak. Félrehúztam, de nem álltak meg mögöttem hanem nagyon lassan elmentek mellettem. Gondolom benéztek, én nem néztem rájuk, hogy ne lássák milyen arcot vágok és ne legyen még rosszabb a helyzet. Behúztak elém és szinte megálltak teljesen majd nem tudom, meggondolták magukat, kiindexelt balra és elhúztak. Én meg álltam ott, hogy most mi van? Miért nem álltak meg és büntettek meg?szept. 4. 07:54
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem akartak veled foglalkozni, ezt ilyen "vedd figyelmeztetésnek" alapon csinálták.
Az is lehet, hogy nem is voltak szolgálatban, így nem is igazoltathatnak és nem oszthatnak büntetést, ezért nem történt semmi, bár ez szabálysértés lenne részükről, mert akkor a rendőri jelzést sem használhatják.
2/4 anonim válasza:
Vagy talán kaptak sürgősebb feladatot a központtól. Velem is fordult már elő régen, épp kezdte írni a bírságot mikor a tevékenység-irányító balesethez küldte őket. Akkor az a fontosabb, menniük kell.
4/4 anonim válasza:
Az auto kilométerórája alapján nem tudnak megbüntetni, csak ha van náluk trafipax és az mér be gyorshajtásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!