Ezt a 3 éves téli gumit miért akarja lecserélni?
Az egyik rokonom cseréli le mind a négy Dunlop téli gumiját, mert hogy már 3 téli szezonon túl van és ő így szokta meg és leadja egyik gumis ismerősének.
Lehet azért mert már meg van keményedve és gyengült a tapadása? Ezt nem kérdeztem tőle.
A profilmélysége nagyon jó, csak felfigyeltem hogy neki ez már nem kell, én meg nem kérdezősködtem ott, ő dolga hogy mit csinál.
8
A nyelved vasalására kiváló a profilmélység.
Nem ért hozzá, nem tud logikusan gondolkodni, és bedől a sok blabla baromságnak+ van pénze amit kidobhat az ablakon.
Téli gumi addig teljesértékű téligumiként hazsnálható amig min. 2.5 mm a profilmélysége
Ez hogy 3-4 év mulva már balesetveszélyes,szar, hazsnálhatatlan egy gumi, csak egy blabla, amivela birkákat akarják a pénzük elba szására rávenni.
ja azt elfelejtettem....
A gumiszerelő munkás nem gumi szakértő!
Ő csak fel le szereli a kerekeket gumikat, legtöbb helyen 8 általános is elég ahoz hogy gumit szerelj
A#9 es paraszt meg nem tudom hogy szűri ki a láthatatlan "mikrószkópikus sérüléseket" :D
Mégegyszer leírom... A gumiszerelő nem ért a gumikhoz! És főleg nem szakértő:)
DOT számot nem tudjuk...
Egy kép alapján teljesen jó gumik.
Én arra tippelnék, hogy kicsit túltolja a biztonságra játékot, pénze van rá, akkor miért ne.
Vagy lehet rossz tapasztalat
19
DOT2021
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!