Ezt a 3 éves téli gumit miért akarja lecserélni?
Az egyik rokonom cseréli le mind a négy Dunlop téli gumiját, mert hogy már 3 téli szezonon túl van és ő így szokta meg és leadja egyik gumis ismerősének.
Lehet azért mert már meg van keményedve és gyengült a tapadása? Ezt nem kérdeztem tőle.
A profilmélysége nagyon jó, csak felfigyeltem hogy neki ez már nem kell, én meg nem kérdezősködtem ott, ő dolga hogy mit csinál.
2
"itt keleten meg még évekig használják az onnan megvettet. "
Mert keleten szegénység van azért.
Engem nem a te történeted érdekel, hanem az adott gumiról vélemény, amit felraktam, hogy így ránézésre jó vagy rossz.
4
Igen, éppen ezt kérdeztem én is tőle.
6
Köszi, így már értem. :)
Ebben a topikban: "ami újszerűnek TŰNIK, az az is, mert én szakértő vagyok, a szemem pedig egy mikroszkóp és konkrétan látom a strukturális állapotát a guminak".
Nem azt mondom, hogy a 3 éves csere az indokolt, csak azt, hogy azok a k*rva okosok, akik itt válaszoltak, azok 15 éves gumira is ugyanígy rámondják, hogy hibátlan. Azaz, ostoba tudatlan prolik, nem szabad hinni nekik. A 3 éves csere valóban túlzás, de a fizikai törvényeit egyik ilyen megmondóember sem tudja megcáfolni, bármennyire is ezt hiszik magukról.
9: Te vagy a gumis ugye?
Nyilván arról az állapotról beszélünk, ha az abroncsnak nincs szerkezeti sérülése. Azt gondoltuk ez evidens és nem kell extra megemlíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!