Hogy nem fél az ilyen, hogy lezuhan a szerpentinen?
Figyelt kérdés
Ma voltam ilyen szűk szerpentines úton, az egyik szűk részen jöttek szemből, én lassítottam és szorosan oldalra húzódtam, azonban a szemből jövő autós vagy 30-al lekormányozta az autót az útról a hegy szélére és nagy lendülettel elhaladt mellettem.
Az ilyen nem fél attól, hogy megcsúszik alatta az autó azon a szr poros, földes részen és lezuhan a szakadékba?
aug. 28. 18:29
2/6 anonim válasza:
Ezek szerint nem. Amúgy megszokás kérdése. Én korábban a Pesti szűk utcáktól féltem, ma már simán végigtolom 50-60-al rajtuk mint bármelyik más utcában.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 De itt nem arról van szó, hogy valaki jártasabb ott és gyorsabban megy. Nekem azzal nincs bajom, csak úgy megijedtem, hogy konkrétan lerántja az autót oldalra, azt hittem lezuhan a szakadékba
aug. 28. 20:23
4/6 anonim válasza:
Nem fél, nem tudja milyen veszélyei vannak az ilyennek. Ezt úgy hívják vakmerőség.
5/6 anonim válasza:
2 dolog lehet:
- vakmerő őrült, aki nem tudja mit csinál.
- teljesen biztonságos volt, csak te reagáltad túl.
6/6 anonim válasza:
"De itt nem arról van szó, hogy valaki jártasabb ott és gyorsabban megy."
De igen, eléggé. Ha te is folyton ilyen utakon vezetnél, te is jobban hozzászoknál, így egyre kevésbé lenne félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!