Kárt okoztam, hogy lépjek túl rajta?
Figyelt kérdés
Pár éve van jogsim és tegnap egy amatőr hibát vétettem és kárt okoztam egy másik autóban. Most úgy érzem, egy szerencsétlen vagyok akinek nem kéne vezetnie, nagyon kellemetlenül érzem magam még mindig. Hogy lépjek túl ezen, adnátok tanácsot? Aki volt már hasonló cipőben, hogy élte meg, mi segített, hogy újra bízni tudjon magában?2024. júl. 17. 17:14
1/4 anonim válasza:
Adj hálát, hogy nagyobb baj - személyi sérülés - nem történt, vond le a konklúziókat, aztán ne foglalkozz vele.
Hogyan történt az eset amúgy?
2/4 A kérdező kommentje:
Parkolóban történt. Betolattam a helyre és még korrigálni akartam csak közben felhúztam az ablakot, aztan automatikusan gázt adtam és csatt. Hátramenetben hagytam.
2024. júl. 17. 17:55
3/4 anonim válasza:
Ez bárkivel megeshet. Nem olyan vészes dolog ez. Az az igazi gond ha valaki halálos balesetet okoz.
4/4 anonim válasza:
Ez velem is előfordult anno 1-2 éves jogsival. Reggel korán indultam érettségizni emelt bioszból. Nyilván alig aludtam mert stresszeltem. Kávét megittam dehát még nem ért le sem. Aztán indítom az autót, előttem szorosan parkolnak, úgyhogy hátra kellett tolnom aztán addig toltam amíg a vonóhorgommal meg nem csókoltam a hátsó autót. Szóval nyugi, ez előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!