Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit gondolsz a gyorshajtásról/...

Mit gondolsz a gyorshajtásról/sebességhatárokról?

Figyelt kérdés
júl. 12. 14:56
A kérdező szavazást indított:
A megengedett sebességhatárokkal elégedett vagyok, betartom , aki nem tartja be, jogsit elvenni
A megengedett sebességhatárokkal elégedett vagyok, betartom,aki nem tartja be, növeljük a pénzügyi szankciót 2-3x-ra
Minden szabályt betartok, de a többiekkel nem foglalkozom
Kis túllépés belefér, én is szoktam (10-15km/h), ez még nem vészes
Kis túllépés belefér, én is szoktam (10-15km/h), ha megbüntettek sem bánom, azt csinálok amit akarok
Notórikus gyorshajtó vagyok, enyém az egész út, többi le van szarva
Nem érdekel az egész.
Nem találtam meg azt, amit választanék, ezért leírom
19 szavazat
 1/3 anonim válasza:
44%
Majd az unió szabályozza a kocsikat ,aztán már gyorsan se lehet hajtani... (Hehe)
júl. 12. 16:39
 2/3 anonim válasza:
69%
Kb 10-15 km/h val szoktam többel menni, felvéve a forgalom ritmusát. Ez szerintem belefér.
júl. 12. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
68%

Ha a magyar közlekedők értelmi színvonalát vesszük alapul akkor még ez is sok nekik.

Amúgy általában

Zóna: annyi amennyi

Város: 60

Főút: 100

Autóút: ha 1x1 sáv 120 ha 2x1 sáv 140

Autópálya: 160

Ezek csak akkor ha az út és a látási viszonyok valamint a forgalmi helyzet lehetővé teszi.

júl. 12. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!