Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Életveszélyes az Ignis?

Életveszélyes az Ignis?

Figyelt kérdés
Menet közben leazárt a kormányzár. Vészfékeztem, majd szerencsére megálltam. A forgalmat hosszú perceken át feltartottam, városban

2024. júl. 10. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha ilyeneket csinál igen. Az a jó kocsi ami csak simán lerobban.
2024. júl. 10. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Pedig az Ignisekre nem jellemző ez. Ezt a bekapcsol a kormányzár dolgot én a Peugeot 307-esekről hallottam anno, hogy típushiba volt.

Nem valami összegányolt példányod van? Hanyadik gazdája vagy? Mióta van nálad a kocsi?

2024. júl. 10. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Emlékezzünk a régi jó Ladákra, amelyek a bevált Fiat-technikával nem rugóval bepattanó kormányzárral működtek, hanem a nullás kivehetős állásból negyed fordulattal tovább fordítottad a kulcsot és mechanikusan nyomta rá a kormányzárat. Érdemes elkondolkozni, mik voltak a JÓ autók.
2024. júl. 10. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekünk a céges G-Astra csinált olyat, hogy gyújtás ráadásakor SEM kapcsolt ki a kormányzár. Körömollóval sikerült orvosolni - apropó egyúttal azzal az ollóval be is indítottam kulcs nélkül. Simán ellopható. Na ILYET se csinálsz Ladával, az biztos.
2024. júl. 10. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Abba előzőleg valaki belebuherált.
2024. júl. 10. 11:24
 6/10 BeefEater ***** válasza:
56%
Ebben az esetben teljesen jogosan tartottad fel a forgalmat. Remélem azért az autót így nem saját lábon vitted el.
2024. júl. 10. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon életveszélyes.

B Vectra csinált hasonlót csak ellenkezőleg. Indításnál nem fordult el a kulcs. Hiába lett mozgatva a kormány, úgy maradt.

20+ autóban kellenek szerszámok. A parkolóban le kellett venni az akku sarukat, kormánylégzsákot, kormánykereket, burkolatot, 1 hosszú dróttal kiakasztni és kivenni a kormánykapcsolót.

Fektisztítóval fújni, olajozni, kulccsal megjárátni a mechanikát. Visszarakni mindent. Teljen szét volt kopva. Autómentő sem tudta volna elvinni. Nem fért volna hozzá. Murvás parkoló volt. Csak kidaruzni lehetett volna.

2024. júl. 10. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem típushiba, valaki nem hozzáértő hozzányúlt és nem jól sikerült megcsinálnia. Nem az ignis életveszélyes, hanem a tulajdonosa.
2024. júl. 10. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

"Érdemes elkondolkozni, mik voltak a JÓ autók"

Hát nem a Ladák :D

2024. júl. 10. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
2024. júl. 11. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!