"szórakozott" már veled kamionos az úton? Mit tettél, tennél?
Egy öreg autóval mentem, kb fél méterre jött mögöttem vagy 20-30km-en keresztül egy tájszállító kamion.
Félreállni nem tudtam, mindig bementem egy körforgalomba, ott utána jócskán lemaradt, de hamar utolért, mintha szórakozott volna velem.
110 a megengedett, de az öreg vackommal már örülök, ha tartósan 100-zal tudok menni.
Azt hiszem nem előzhetnek dupla sávos úton ott, de hogy 95km/h-val jött mögöttem?
Végén inkább lefordultam ott, ahol nem is akartam.
Kb nem kicsit volt halálfélelmem, mi van, ha pl elszakad a vezérműszíj az autómon?
És régebb óta van jogsim, ha helyettem pl egy friss jogsis csajszi ül a volánnál?
Kedves kérdező...te nagyon új lehetsz az utakon, ha ez zavar...megelőzni nem tudott, így kénytelen volt követni..ha egy öreg járgánnyal mész, akkor ezt tudomásul kell venni.
érthetetlen a panaszod.
De miert nem engedted el?
Gondolom idore kellett neki mennie.
Hol itt a szorakozas?
Zavar....á dehogy, hogy zavarna?
Végén lefordultam egész más helyen, mint ahol akartam volna. De nagyon időre mentem én is.
De komolyan, milyen az, ha nem az ő tempomatja szerint megy valaki egy úton, akkor azt szabályosan letolja?
Van helye az ilyennek az utakon, pláne egy kamionban?
Tartályos kamion, tejet szállított.
Majd találkozom még vele, gyakran járok arra, de már fel lesz véve...
Más kamionos tud rendesen menni, 90-re max beállnak, szinte az összes.
Ez meg teper mögöttem 100-zal, 110-zel.
Inkább ne menj ki az útra ha egy kamionost feltartasz.
Szégyen az hogy egy teherautó rakottan rugalmasabb mint egy személyautó.
Te ezt direkt csinálod hogy szabálytalankodsz és idegesíted a többit?
Mondjuk a körforgalomban tudtál volna menni egy kört és akkor elmegy.
Én lelassítok, ha valaki rám tapad, de utána az első lehetséges helyen elengedem. Nekem is jobb, ha minél messzebb van tőlem az ilyen idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!