Pető Attila "kreszprofesszorról" mi a véleményetek?
Mitől szakember? Hogy vissza tudja mondani az elavult jogszabályokat?
Jól megfizetett ember akinek az a feladata hogy "szakemberként" azt mondja amit mondtak neki. Amiből pénz vagy nézettség van.
Pedig ő pont rá szokott világítani az elcseszett jogszabályokra.
Melyik videó ez?
8+
Vagyis nem a jogszabályokkal van feltétlenül gond, hanem a megvalósítás néhány helyen. Meg a KRESZben nem is létező megoldásokról (pl. kivéve BKV táblák)
Ezekről is beszél.
Szerintem nem sok ember van az országban, aki úgy tudja a KRESZt mint ő. Látszik, hogy neki nem csak munka, hanem szenvedélye a dolog.
Szerintem csak azok nem kedvelik, akik nem szeretik betartani a szabályokat. Nekik csak egy okoskodónak tűnik.
#2 Mi az, hogy elavult? Nem egy videója, és bejegyzése volt, ahol a változott szabályokat magyarázta el. Persze, hogy jól fizetett szakember, ugyanis jól végzi a munkáját. És mi az, hogy azt mondja, amit mondanak neki. Azt mondja, ami a törvényben van, azt pedig mindenkinek tudni kéne. Ha úgy gondolod, hogy hülyeség, amit mond, akkor nem vele van a gond.
#4 Mitől lenne beképzelt? A videói alapján, és a nála végzett tanulók elmondása szerint egy nagyon közvetlen, barátságos ember. És persze, hogy a jogszabályokat veszi figyelembe, mert ez a dolga, és mindenkinek ez lenne, akinek jogosítványa van. Egyébként több videója is van, ahol fél-legális dolgokat ajánl, mert nem ért egyet a forgalom kialakításával. Ráadásul ki is szokta emelni, az értelmetlen szabályokat. Az elmondásod alapján, szerintem alig láttál tőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!