A fix traffipaxok rendszám alapján be tudják azonosítani a gépjármű műszaki vizsga érvényesség határidejét? Aztán kaphatok így bírságot, ha lejárt a műszaki?
Figyelt kérdés
jún. 13. 22:20
1/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az érvényesség határideje után egy hétre rá kaptam időpontot a vizsgára..
jún. 13. 22:39
3/14 anonim válasza:
Nem.
"Sajnos az érvényesség határideje után egy hétre rá kaptam időpontot a vizsgára.."
Akkor nincs felnivalod.
A vizsgara bejelento igazolassal kozlekedhetsz.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos infót, sosem gondoltam volna.. ezen kívül sok mást is figyelhet, fényszórókat, biztonsági övet, stb.
jún. 14. 00:10
5/14 A kérdező kommentje:
Telefonon kaptam időpontot, nincs a kezemben igazolás.
jún. 14. 00:13
6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként tudtommal nem így van, ha lejárt, onnantól kezdve kizárólag a vizsgahelyszínre vihetem az autót hivatalosan bejelentve azt az útvonalat, amely az autó tartózkodási helye és vizsgaállomás közt van.
jún. 14. 00:18
7/14 A kérdező kommentje:
Kérdésem igazából arra irányul konkrétan, hogy a traffipaxok figyelik e a rendszámokat is műszaki érvényesség szempontjából is? Mert gyorshajtásnál nyílván a rendszám alapján azonosítanak be, és már nem kell magunknál hordani a forgalmit, mert a rendőr csak beírja a rendszerbe a rendszámot és kiírja neki, hogy érvényes e a műszaki, nem?
jún. 14. 00:24
8/14 anonim válasza:
"Egyébként tudtommal nem így van, ha lejárt, onnantól kezdve kizárólag a vizsgahelyszínre vihetem az autót hivatalosan bejelentve azt az útvonalat, amely az autó tartózkodási helye és vizsgaállomás közt van."
Nem!
Mire jo ez a sok okoskodas?
9/14 anonim válasza:
Nem foglalkoznak ilyennel. Még a VÉDA kamerákat is csak sebességmérésre használják, pedig azok állítólag "tudnak" ilyet is.
10/14 anonim válasza:
Elvileg képes lenne rá, gyakorlatilag volt, hogy fél évig lejárt műszakival jártam mert nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!