Pécsen mennyire éri meg mostanában Közúti jármű szakoktatónak lenni? Szívesen neki állnék tanulni oktatónak, de a mostani viszonyok miatt kissé elbozonytalanít, hogy valóban megéri-e?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy egyre kevesebb az oktatott és már nem akarnak az árak miatt annyian tanúlni menni.
Szerintetek tényleg így van?
jún. 11. 21:14
1/3 anonim válasza:
Pécset nem tudom, de egy oktató mondta nemrégiben, h most elég jól meg vannak az oktatók szám szerint, mivel a covid után újraindította a képzést a KTI, és már egy ideje nem is láttam, h újraindulna a tanfolyam. A tanulók száma meg valóban visszaesett a magas árak miatt. Nekem is van egy oktató ismerősöm (Eger), ő pl. elég sokat futárkodik az oktatás mellett, mert önmagában már annyira nem érné meg neki, pedig neki elég jó ismerettsége van, mert iskolavezető is.
2/3 anonim válasza:
Egy ilyen dolog nem csak pár évre szól.
Oké, hogy most nincs pénzük az embereknek, de aki jogsit akar, az jogsit is fog szerezni, legfeljebb kivár pár évet, hogy legyen rá pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!