Felétek is tépnek 120-zal az autósok hajnalban? Városban meg 70-nel?
Egész nap mennek az autók, nemcsak hajnalban. Sőt, éjjel, hajnalban van inkább nyugi, akkor szinte üresek az utak.
70-nel a városban? Micsoda tragédia! Főleg, hogy sok helyen eleve 60-as, 70-es tábla van :D
Autóverseny nem szokott mifelénk lenni.
Én főút mellett lakok. 2x2 sáv. Azt tudom mondani, hogy olyan 11-után szokott race lenni. Sokszor hallani is hogy mekkora tempóval mennek, meg amikor csattog, durrog az 1.8T. Valahogy így:
Nálunk a lakóövezetben, ahol nincs fekvőrendőr, 30-as tábla sem, repeszt a c.gó 100-zal a lukas kipufogós renyóval...
Mindezt egy kanyarban, ahol szemből meg jön a c.gócsaj a hóna alatt a 3 kölökkel.
Nógrád megye, Budapesttől 40km.
A rendőr meg megállít engem, mert 61-gyel lakott terület vége előtt...
Bármikor, nem csak hajnalban. Nem csak felénk, bárhol. Azt nem értem minek, mert én normális "megengedett+még nem büntetnek" közlekedéssel mindig utolérem őket.
Legutóbb Piliscsabáról megyek kifelé, 90-100 közötti tempóval a kaptatósávon, erre úgy ment el mellettem egy Mini Cooper S meg egy Fauvé mintha nem lenne holnap.
Előztek még vagy kettőt, erre a lámpa megfogta őket. Vörösvár előtt elkanyarodtak, mondtam is magamban, hogy hurrá.
Majd Budapesten az Árpád híd felé haladva újra azt látom a tükörben, hogy jön a két barom a kocsik között cikázva, de pont mellém érve "beragadnak". Még láttam is, hogy felismert az egyik Fittipaldi, mert gyorsan elkapta a tekintetét. Röhejesek.
"A rendőrök többször próbálták elkapni, de nem megy."
Hát akkor csak van ott azért teljesítmény.
Igen, este 10 után rendszeresen hallani, ahogy versenyeznek. Nyikorognak a gumik, csattog a kipufogó.
Ritkán amikor éjszaka vezetek a városan akkor is látom, hogy úgy jönnek-mennek mint az őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!