Van itt olyan aki azért hagyta abba a motorozást mert egy ismerőse, barátja, rokona motorozás közben halt meg?
Én nem ismerek ilyen motorost.
Most ezt a kérdést azért tetted fel, mert volt egy barátod/ismerősöd aki motorozás közben halt meg és most te is elgondolkozol azon, hogy letedd a motort?
Ha ez a helyzet, akkor azt tanácsolom, hogy csak ezért, ne tedd le!
Gondolj bele, hogy az ember hányféleképpen halhat meg!
Én mentőápoló vagyok. Ha mindent abba hagynék (motorozást is beleértve), mindentől megijednék amit láttam eddig, akkor csak itthon ülnék egymagamban. (Egyébként itton is meghalhatok háztartási balesetben)
Hát figyelj, ha motorozol ez sajnos benne van a pakliba. Nem azt mondom, hogy garantáltan meg fogsz halni, hanem, hogy megeshet bármikor. Én azt mondom, hogyha ez ennyire visszatart, akkor hagyd inkább. És ezt nem rossz indulatból írom, hanem azért, mert ha sikerül a vizsga és motorra ülsz, de ez a szorongás fog benned élni, akkor gátolhat a biztonságos közlekedésben.
Esetleg annyit megtehetsz, ha nem sajnálod rá a pénzt, hogy elkezded, és megnézed, hogy milyen érzés. Megkéred az oktatót, hogy először biztonságosabb útvonalakat próbáljatok, és ha úgy érzed, hogy nagyon szorongsz, akkor abbahagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!