Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van itt olyan aki azért...

Van itt olyan aki azért hagyta abba a motorozást mert egy ismerőse, barátja, rokona motorozás közben halt meg?

Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem egy ismerősöm halt meg de megsem azert hagytam abba. Be kellett latnom, hogy nem nekem való + a covid előtt vettem leasingre egy autot es dönteni kellett, hogy melyik marad melyik megy, így maradt az autó eladtam a motort. Most kezd huzni de mar csak mulo szeszély lenne, ahogy ismerem magamat, igy csak nezegetem de nem veszek.
2024. jún. 3. 09:03
 2/8 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
Én ismertem egy embert, akinek a legjobb barátja egy figyelmetlen teherautó miatt halt meg, motorozás közben, és ezért ő is letette. Illetve egyről hallottam, de nem ismertem, akinek a szeme láttára sodródott ki a társa egy kanyarban. Ha jól tudom nem halt meg, de befejezték a motorozást.
2024. jún. 3. 10:31
 3/8 kriszpo ***** válasza:
75%

Én nem ismerek ilyen motorost.

Most ezt a kérdést azért tetted fel, mert volt egy barátod/ismerősöd aki motorozás közben halt meg és most te is elgondolkozol azon, hogy letedd a motort?

Ha ez a helyzet, akkor azt tanácsolom, hogy csak ezért, ne tedd le!

Gondolj bele, hogy az ember hányféleképpen halhat meg!

Én mentőápoló vagyok. Ha mindent abba hagynék (motorozást is beleértve), mindentől megijednék amit láttam eddig, akkor csak itthon ülnék egymagamban. (Egyébként itton is meghalhatok háztartási balesetben)

2024. jún. 8. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azért el se kezdtem. Egy osztálytársam összetörte a térdét, több műtét után is sántít.
2024. jún. 11. 23:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Most kezdtem volna a motorjogsit de egy fiatal srác a szomszéd utcából meghalt. Sima egyenes úton elesett és meghalt.
2024. jún. 12. 16:26
 6/8 bazaltkaroly ***** válasza:

Hát figyelj, ha motorozol ez sajnos benne van a pakliba. Nem azt mondom, hogy garantáltan meg fogsz halni, hanem, hogy megeshet bármikor. Én azt mondom, hogyha ez ennyire visszatart, akkor hagyd inkább. És ezt nem rossz indulatból írom, hanem azért, mert ha sikerül a vizsga és motorra ülsz, de ez a szorongás fog benned élni, akkor gátolhat a biztonságos közlekedésben.

Esetleg annyit megtehetsz, ha nem sajnálod rá a pénzt, hogy elkezded, és megnézed, hogy milyen érzés. Megkéred az oktatót, hogy először biztonságosabb útvonalakat próbáljatok, és ha úgy érzed, hogy nagyon szorongsz, akkor abbahagyod.

2024. jún. 12. 17:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Plusz kocsival sokat vezetek és eszméletlen sok a buta sofőr.
2024. jún. 12. 17:36
 8/8 bazaltkaroly ***** válasza:
#7 Igen, meg kell érteni, hogy a bizalmi elv semmit nem számít, az embernek magára kell odafigyelni, mert az emberek egy jó része nem foglalkozik másokkal az utakon.
2024. jún. 13. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!