Mit villognak ezek?
Horvátország. Eszék, Nekcse környéke. Magyar rendszámos kocsik villognak - nekem is az van - és mint rájöttem az a bajuk, hogy nappal nincs bekapcsolva a világítás... ezek szerint az egysíkúaknak fogalmuk sincs róla, hogy egy másik országban vannak, ahol tavasztól őszig nem kötelező világítani nappal jó látási viszonyok között? Érdekes a horvátokkal nem megyünk egymásnak.
Persze tudom az egysíkú magyar, ha lakottoooooon kívül van, akkor nem veszi észre a másikat, miközben Harkányban, de akár Pécsen is településen sötétedéstől vagy esőben is világítás nélkül jönnek.
Ha nem ez, akkor mi a gond? Baleset nincs az úton, amire számítani kellene, azt meg nehezen hiszem el, hogy csak üdvözölni próbálnak külföldön.
Azt nem ártana tudni, hogy a világítás NEM arra való, hogy TE láss, hanem hogy TÉGED lássanak mások.
Szerintem az értelmes emberek bekapcsolják a világítást a saját és mások érdekében, nem pedig azon hözöngenek, hogy másiknak több esze van.
Nem az az ember fog rád villogni nappal Horvátországban, aki sötétben lámpa nélkül közlekedik. Ez két különböző személy, biztos lehetsz benne.
Aki rá van kattanva a világítás nélkül közlekedőre való villogásra, annál ez automatikus, és hamarabb villog, mint hogy átgondolná.
Én meg a félszemű autókra szoktam automatikusan villogni, én meg erre vagyok ráállva. Nyáron, mikor mindig világosban közlekedek, és nem észrevehető a kiégett lámpa, én is onnan tudom, hogy kiégett, hogy rám villog valami jótét lélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!