Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez helyes sáváltás? többi lent!

Ez helyes sáváltás? többi lent!

Figyelt kérdés

ha sávot szeretnék váltani de sokan jönnek és senki nem enged be viszont le kellene kanyarodnom akkor megálhatok? addig még nem tudok átsorolni a másik sávba?

azt tudom hogy korábban át kell sorolni nem az utolsó pillanatba igy teszek de 10 ből 2 alkalommal nem tudok sávot váltani igy múszáj vagyom megállni

tapasztalt sofőrök válaszát várom

2024. ápr. 21. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ellenkezo iranyt mutatja valami oknal fogva. ott mas a besorolas.
2024. ápr. 27. 12:15
 12/12 A kérdező kommentje:

követési távolsággal van a fő baj,legalább 8 métert kellene tartani,

nagyon vadul és türelmetlenül közlekednek miskolcon,tisztelet a kivételnek,mert nem mindenki csak sokan,

van fedélzeti kamera a kocsimba eddig nem küldtem sehova a felvételeket,de ezek után fogom, mert aki 50km táblánál 65 km el megy,meg átmegy lazán a piroson,meg 30km es táblánál zebra előtt elmegy 55km el úgy hogy én megállok mert elengedem a gyalogost,az ne vezessen forgalomba vegyék el tőle a jogsit,

nem lehet szerencsére alapozva vezetni mert abból van a sok baleset,

2024. ápr. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!