Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Be lettem mérve az autós...

Be lettem mérve az autós traffipax-al? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Hazafele, hídról lefelemenet hajnal 2óra körül odaléptem neki. Lakott területen belül 2×2 sávos úton belsőbe menet felgyorsultam 120km/h-ra. Amint elértem fékezni kezdtem, ekkor nagyjából 300méterre lehettem a traffipaxtól, innen már ha valaki jobban rááll a trafi figyelésére az látja a fekete skodát. Az út nagyon enyhén kanyarodott. A kanyar végén állt a rendőrautó és felém nézett a kamera, ekkor még lassulásban voltam, későn vettem észre.

Ráadásul az autóm apukám nevén van.

17éves, friss 5hónapos jogsim van. Semmilyen szabálysértés semmi büntetésem nem volt még soha. Közlekedni is, nappal nagy forgalomban is jól vezetek ,szabályosan hiba nélkül. Egy darab autó, sem ember senki nem volt az egész körenyéken, gondoltam kihuzatom egy kicsit. Tudom, hogy idióta voltam hülyeséget csináltam valószínűleg többet soha az életben nem fogom még 1km/h órával sem túllépni a sebességet.

Mire számíthatók? Van valaki aki járt már hasonlóan?

2024. ápr. 20. 20:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hidd el ezt az érzést ami most van és a napokban lesz soha nem akarom átélni mégegyszer.
2024. ápr. 20. 22:39
 12/19 anonim válasza:
70%
Egyszer mindenki hibázhat! És szerencsére semmi baj nem lett belőle. De az a jó ha a hibákból tudunk tanulni! 😊
2024. ápr. 20. 23:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen mégis miből fizetnéd, ha nem apu pénzéből? Az ilyen nyikhaj gyökerek miatt halt meg nemrég a bringás srác az Árpád hídon. Remélem, a maximumot hozzák ki.
2024. ápr. 21. 09:11
 14/19 anonim válasza:
100%
Engem is ma bemert a trafi valszeg , de mondjuk en varoson kivul 90en helyett 110el mentem de hat kitudja mikor “vett eszre” a kamera. Sajnos elofordul ez mondjuk lakott teruleten belul nem kene 120al menni de remeljuk tanultal a hibadbol es maskor nem fogsz szaguldozni
2024. ápr. 21. 15:52
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Milyen autó? Gondolom valami luxus járgány lehetett. Nekem nincs rossz kocsim de ha lakott területen kívül elérem a 120-at akkor az úgy érzem is, hogy ne tovább. Sokszor pályán se megyek többel.

Azt kétlem, hogy láthattad előre, hogy sehol nem lesz senki. Akár egy fekete kabátos gyalogos vagy biciklis is lehetett volna arra. Na mindegy, a fő, hogy nem lett baj.

2024. ápr. 22. 06:34
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 nem kell ahhoz luxusautó, a 25 éves Octaviam kényelmesen fekszik a pályán 150-160-as tempónál.
2024. ápr. 22. 09:14
 17/19 anonim válasza:
100%
Na mennyi lett a bünti?
2024. ápr. 26. 15:38
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen azt írod:Semmilyen szabálysértés semmi büntetésem nem volt még soha. Mikor a tökömbe lett volna? Csecsemő korodban?
2024. ápr. 28. 11:33
 19/19 anonim válasza:
Megúsztad?
2024. máj. 27. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!