Autós traffipax előtt, sárgáról bepirosodott lámpát benéztem. Mire számíthatok?
Jelölt, rendőrségi autó a "szokott" helyén figyelt, egy út menti parkolóban, mivel nekem háttal állt, az én lámpám is láthatta a traffizó.
Nem tudom mennyire automatikusak ezek a szerkezetek, elképzelhetőnek tartom, hogy a rendőr csak beállítja, majd "őrzi" a gépet, és az fotózza magától a gyorshajtó autókat.
50 ezer Ft a piroson áthajtás büntetési tétele. Van rá esély, hogy megúsztad, pár héten belül kiderül.
Figyelj oda jobban, mert balesetveszélyes, amit csinálsz.
Gyorshajtást automatikusan veszi. Minden mást ha rendőr kattint. Szerintem ha nem gyorshajtottál illetve nem ment utánad akkor megúsztad.
Pirosat elvileg a véda automatikusan veszi de csak az. 3 lábú illetve autóba rejtett nem. Gyakorlati példa pedig hogy 3 éve volt egy hasonló pirosba csúszásom M3 kivezetőn véda alatt és semmit nem kaptam. És ha kicsit googlezel a témában, míg van akinek kiment a csekk, a tapasztalat szerint sokkal többen vannak akiknek elmaradt. A "csoda véda" ami elvileg azt is nézi hogy a biztonsági öved be van-e kötve, sokszor semmit valójában semmit se néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!