Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha vodkaba aztatom a kezemet...

Ha vodkaba aztatom a kezemet utána vezethetek?

Figyelt kérdés
ápr. 16. 08:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9 beleesett a kés...
ápr. 16. 11:47
 12/19 bazaltkaroly ***** válasza:
#10 Valóban? Ezt nem tudtam. Ez gondolom hamar kiszáll, mert nem kerül gyomorba. Olyan lehet, mint amikor télen a jégoldós ablakmosót mutatja ki a szonda.
ápr. 16. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Na a fekete lyuk szemléltetése megoldódni látszik.
ápr. 16. 12:21
 14/19 bazaltkaroly ***** válasza:
Valószínűleg kevesebb kérdőjel lett volna, ha tudjuk a részleteket, de mindegy. A lényeg, hogy nem lesz semmi baj. Ha éppen akkor szondáztatnak, és kimutatja, akkor kér egy kis időt, és újra megnézik. Ha valamiért akkor is kimutatja, akkor levisznek a rendőrségre, és egy sokkal precízebb módszerrel mutatják ki az alkoholszintet, amiből már látni fogják, hogy mi a helyzet. De szerintem idáig nem fog eljutni a helyzet.
ápr. 16. 12:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha másképp lesz vodkás a kéz az számít?
ápr. 16. 12:56
 16/19 bazaltkaroly ***** válasza:
Nem számít, nem azért mondom. Csak fura volt, hogy miért áztatod a kezed vodkába. Ez úgy esett le, mintha benne tartanád percekig. :D
ápr. 16. 17:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát kotorásztam benne egy darabig az biztos
ápr. 16. 17:16
 18/19 bazaltkaroly ***** válasza:
Megesik az ilyen. Vannak szervizesek, takarítók, akik egész nap alkoholos vegyszerekkel bánnak. Ők is vezetnek, és sosincs ilyen baj.
ápr. 16. 17:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hol bártenderkedsz te, hogy olyan vödörben van a vodka, amiben kotorászni kell egy kés után? :D
ápr. 16. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!