Tudom őrültség, de nyáron szeretném az 50 es aeroxommal bejárni ausztriát és németországot. Mivel ott kell, le tudom e itthon rendszámosra vizsgáztatni, és utána milyen jogsival vezethetem?
Mi van a motorhoz? Egy darab adásvételi az előző tulajtól? Akkor szerintem el is felejtheted hogy rendszámot szerzel rá.
Másrészt pedig: bejárni mindkét országot? És hány nyarat szánsz rá? :D Egyáltalán elmúltál 18 éves?
"a moci szalon tiszta" - az addig oké, de milyen papírjaid vannak hozzá? Idehaza a forgalomba helyezés nem annyi, hogy bemegyek az okmányirodába, aztán ha nem körözik a vázszámot, akkor a nevemre írják kérdés nélkül.
Neked kell bizonyítanod a tulajdonjog megszerzését...
Még smkp-t nem próbáltam "motorosítani", de minden más kategóriánál ez van, úgyhogy itt sincs másként valószínűleg - más megoldás nem nagyon van, mert smkp rendszámot idehaza csak a 4 kerekű segédmotorkerékpárok kapnak.
#6 - sebaj, más kérdéseknél is ez megy. :) Még jó, hogy se a százalék, se a toplista helyezés nem érdekel.
De kanyarodjunk vissza a motorodhoz: van hozzá bármilyen papír az adásvételin kívül?
Vagy ha nem akarsz ezzel vesződni, esetleg utánaérdeklődhetsz hogy hogyan lehetne rendszám nélkül kimenni - szerintem lenne olcsóbb megoldása, mint forgalomba helyezni ezért a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!