Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lehet valami belőle?

Lehet valami belőle?

Figyelt kérdés
Az van hogy vettem egy 5mv-os lézert, és fölöttünk szállnak el a repülők, 14.ker. És lézerrel odavilágítottam, de amikor már elhaladt, szóval a pilótafülkét 100% hogy nem érte el, csak a hátulját, max a szárnyat. Lehet belőle valami?
2010. okt. 26. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen, de ne kisérletezz jobban jársz
2010. okt. 26. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Gyerek korunkban vakuval elbújva hoztuk a mellettünk elszáguldozókra a frászt! Na nem sok múlott a lovaggá ütésen pár esetben!!

Szerintem is fejezd abba!! .)

2010. okt. 26. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Mentek már ilyenért börtönbe... légi közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény...
2010. okt. 26. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:

skóciában nemrég egy ember lézerrel ideiglenesen megvakított egy pilótát, akinek katapultálnia kellet és a gép a földbe csapódott.

nah most ezt ne játszad el a városban, mert ha egy olyan a családi házra esik azt senki nem éli túl

2010. okt. 27. 12:51
 5/11 bumbi02 ***** válasza:
mi az eltiltottak a számitógéptől mer rosszul tanultál és jobb nem jutott eszedbe? grat.
2010. okt. 27. 19:27
 6/11 A kérdező kommentje:
annyira szánalmas vagy esküszöm. Szó se volt arról hogy veszélyeztetném a forgalmat, mert a pilótafülkébe innen képtelenség lett volna bevilágítani, csak megkérdeztem hogy esetleg mi lehet belőle így. Ahogy látom te is unatkozhatsz, de viszont te meg azt nem érted hogy a kérdésre kéne válaszolni...
2010. okt. 27. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Na most de vagy viszont?
2010. okt. 27. 21:02
 8/11 bumbi02 ***** válasza:

Szó se volt arról hogy veszélyeztetném a forgalmat, mert a pilótafülkébe innen képtelenség lett volna bevilágítani, csak megkérdeztem hogy esetleg mi lehet belőle így. Ahogy látom te is unatkozhatsz, de viszont te meg azt nem érted hogy a kérdésre kéne válaszolni...

de akkor mér kérdezel hülyeséget? azért mert megvilágitod egy repülgép SZÁRNYÁT még nem fog lezuhanni, és semmi következménye sincs.. sőőt akár egy autóabroncsot is megvilágithatsz azért se lesz semmi...

2010. okt. 27. 21:29
 9/11 A kérdező kommentje:
jól van akkor se kell ilyen utolsó bunkó paraszt módján válaszolni
2010. okt. 28. 16:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekünk magyaroknak akkora önérzetünk van :))))

De nem értem hogy EGYMÁST miért szivatjuk folyton?

2010. okt. 31. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!