Ott mernétek hagyni az autót az út szélén vagy bekockáztatnátok a büntetést?
Holnap megyek pecázni egy csatornára azonban ahhoz, hogy kocsival felhajthassak a gátra gátfelhajtási engedélyt kellene vennem. Én már kiadtam 4500 forintot a napijegyre plusz még 4 ezret etetőanyagokra, már majdnem 10 ezernél vagyok. Ennyi pénzt nem akartam erre a pecára szánni.
Az út eléggé keskeny, két autó éppen, hogy elfér rajta akkor ha szorosan az út szélére húzódnak, ráadásul lakott területen kívüli útszakasz és bár 60-as korlát van rajta de rendőr sose jár azon a szakaszon így nem ritka, hogy 90-100-110-el is mennek rajta.
Kérdés az, hogy hagyjam az út szélén a kocsit és kockáztassam meg, hogy valaki bele durran vagy leviszi a tükröm vagy hajtsak fel a gátra és inkább kockáztassak be egy büntetést? Gátfelhajtási engedély megvásárlása nem opció.
Ennyiért tálalva csomó sülthalat lehetne venni, mint hogy a vízparton porosodva, éhen halva várni a fogást. :P :D
Na jó, a pecázás is egy hobbi valakinek. :)
Meg nem is az, hogy nem fért volna bele hanem nem volt inkább kedvem megvenni
De mindegy is, pecával végeztem. Senkivel nem találkoztam, úgyhogy mindegy lett volna ha napi jegyet se veszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!