Ott mernétek hagyni az autót az út szélén vagy bekockáztatnátok a büntetést?
Holnap megyek pecázni egy csatornára azonban ahhoz, hogy kocsival felhajthassak a gátra gátfelhajtási engedélyt kellene vennem. Én már kiadtam 4500 forintot a napijegyre plusz még 4 ezret etetőanyagokra, már majdnem 10 ezernél vagyok. Ennyi pénzt nem akartam erre a pecára szánni.
Az út eléggé keskeny, két autó éppen, hogy elfér rajta akkor ha szorosan az út szélére húzódnak, ráadásul lakott területen kívüli útszakasz és bár 60-as korlát van rajta de rendőr sose jár azon a szakaszon így nem ritka, hogy 90-100-110-el is mennek rajta.
Kérdés az, hogy hagyjam az út szélén a kocsit és kockáztassam meg, hogy valaki bele durran vagy leviszi a tükröm vagy hajtsak fel a gátra és inkább kockáztassak be egy büntetést? Gátfelhajtási engedély megvásárlása nem opció.
Mennyire van ott forgalom?
Szoktak egyébként autót hagyni az út szélén?
#1 Forgalmas útszakasz amúgy ahhoz képest. Nyilván nem egy 4-es főút kariberű de egy óra alatt vagy 10-20 kocsi megfordul arra.
Meg sok munkagép is jár.
#2 Lehet az lesz amúgy, hogy felhajtok a gátra de nem viszem végig a kocsit hanem csak egyből ott oldalt megállok és akkor ha ellenőriznek is hátha még elnézik hisz nem vertem szét a gátat csak befordultam meg leállítottam a motort.
#4 Ezt nem tudom pontosan de ha így van akkor nyugodt szívvel hajtok fel a gátra mert rendőröket én még soha nem láttam arrafelé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!