Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Komolyan itt járunk?

Komolyan itt járunk?

Figyelt kérdés
Ti erről mit gondoltok? Nem a gyorshajtás a fő gond, hanem az hogy létezik piros lámpa? (Link kommentben, itt nem tudom működne-e.)

márc. 9. 13:26
1 2
 11/12 bazaltkaroly ***** válasza:

#10 Akkor kiemelném újra. NEM TÁMOGATOM a gyorshajtás, és a piroson áthaladást. Szerintem üres úton is veszélyes.

Én személy szerint nem jeleztem, mert már sokan mások megtették. nincs értelme ötszázadik bejelentőnek lenni. Ha az első négyszázkilencvenkilencre nem hallgattak, akkor rám sem fognak.

"De lehet, hogy pont forgalomszabályozási okból van úgy állítva."

Nem jut eszembe semmi észszerű ok, amiért egy kihalt út kedvéért, le kéne fojtani egy sokkal forgalmasabb utat. Gondolom jót tesz a médiának, a felháborodott autósok hangja.

"Ezer eset lehet, amikor ott helyben várakozva kényelmesebb mást hibáztatni."

Vagy pedig az autósokat hibáztatni, amiért mini dugók alakulnak ki egy lámpa miatt. Ez lehetne passzolgatni ide-oda.

márc. 13. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Írországban meg nincs olyan hogy piros+sárga, hanem piros úton egyből zöld jön
márc. 14. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!