Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem építenek ki legalább...

Miért nem építenek ki legalább azokra az utakra traffipaxot, ahol közismerten sok a száguldozó autós, motoros?

Figyelt kérdés

Hamar visszahozná az árát a beszedett bírságokból, az egész rendszer automatikus, nem kerülne sokkal több munkaerőbe, és ami a legfontosabb a száguldozásoknak is féket vetne, amellyel emberéleteket lehetne megmenteni.

Nem jobban megérné ez a fidesznek is erre költeni, mint lombkoronasétányokra, nemzethy konzultációkra, vagy propagandára?

2024. márc. 5. 09:03
1 2
 11/16 gago77 ***** válasza:
Melyik országban élsz?
2024. márc. 14. 16:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyesült Királyság
2024. márc. 14. 17:35
 13/16 gago77 ***** válasza:
Hát ja. Emlékszem, mikor 2010-ben ott éltem, tényleg sok helyen vannak ilyenek. Meg átlagsebességmérés, főleg autópáyákon. Nem is voltak idióta száguldozók! Teljes volt a kontraszt a magyarországi viszonyokhoz képest.
2024. márc. 15. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:

13: de vannak idióta száguldozók.

Kb mindenki tudja hol van kamera vagy hol lehet speed camera van. Ahol mérnek ott lelassítanak aztán utána meg AMIT A KOCSI BÍR

2024. márc. 15. 18:43
 15/16 gago77 ***** válasza:

#14 Nem tudom hogy MOST mi van a UK-ben, 14 évvel ezelőtt éltem ott... Mint írtam...

Egyébként, ha ez kell, én raknék átlagsebességméréshez elegendő kamerát minden olyan útszakaszra, ahol két kamera megoldja a dolgot. Amennyit elsíbolnak a tisztelt vezetőink, abból még futná is rá! És meg is térülne. Kevesebb baleset egyenlő kevesebb kórházi ktg, kevesebb mentős ktg...

Egyébként én nem is büntetnék gyorshajtásért, csak megemelném a kötelező biztosítás díját mondjuk 200%-al, a következő 2-3 évre a parasztjának! Abból lehet hogy tanulna... Ha meg biztosítás nélkül elkapják, azonnali kocsielkobzás-bezúzás...

2024. márc. 16. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy rakás ANPR kamera van ami autók műszakiját, adóját, biztosítását ellenőrzi.

Simán lehetne ezeket használni átlagsebesség meghatározására, hiszen ha végig mész egy többszáz km szakaszokon, akkor nyilván kiderül ha túl gyorsan mentél 2 ilyen között.

Amúgy nem tudom hogyan van Magyarországon, de angoloknál ha büntetés volt, 4 évig marad a pont a jogosítványban, de 5 évig kell róla a biztosítót tájékoztatni, természetesen az emelt díj miatt.

Tehát egy, két gyorshajtás lebukás, és a büntetésen túl lemez fizetni magasabb biztosítást ÖT ÉVIG

2024. márc. 16. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!