Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Este 19:00-kor 0,5mg xanaxot...

Nagybikatok kérdése:

Este 19:00-kor 0,5mg xanaxot bevesz valaki az másnap mikor vezethet?

Figyelt kérdés
Pl. Aki évekig szedte de már lecsökkentette és csak este vesz be 0,5mg-ot!

febr. 15. 13:27
1 2 3
 21/22 Koaxk Ábel ***** válasza:

#20-as

Értem amit írsz, én az eldémonizálást a 0,5 mg-ra értettem. Természetesen minden ilyen jellegű gyógyszer túlzott fogyasztása mint a Xanax, Frontin, Seduxen, Rivotril és annak megvonása akár halálos is lehet.

De itt most kb arról vitatkozunk, hogy valaki megiszik 1 felest lefekvés előtt, vagy bever fél liter vodkát elalváshoz. Kb ekkora arány különbség van a dózisok között. Nyilván az 1 feles sem jó, de nem az a kategória, amivel valakit meg kéne kövezni.

Én is ismerem ezeket a gyógyszereket pont ezért merek ilyen véleményt írni.

Lehet ezeket ésszel, időszakosan szedni. Aki durván függő meg ne akarjon lejönni róla egyből mert meghalhat.

Mint az alkoholistáknál is a delirium tremens.

febr. 19. 11:15
 22/22 A kérdező kommentje:
20-as én sem csak a vezetés miatt teszem le! Ha nem fogok vezetni akkor is leteszem! És tudom hogy nem lehet ezt egyszerre letenni sajnos! Fokozatosan csinálom ahogy elkezdtem mindig csak egy 0,25-el veszek be kevesebbet! Amikor már érzem hogy na mostmár nincs semmi gond akkor megint elveszek 0,25-öt! Ezt máshogy nem is lehet! Egy fiatalt is földhöz verne ha abba hagyná azonnal! Ez a kérdés sokaknak jó lehet akik gyógyszert szednek és úgy ülnek autóba! Igaz nem ezért írtam ki, de valószínű lesz aki tanul belőle! Mivel kresz után van 2 évem hogy forgalomból levizsgázzak úgy gondolom hogy tavasszal valamikor kresz aztán ha sikerült letennem és már nincs elvonási tünetem neki állok a forgalmi vizsgának! Addig semmi képp!
febr. 19. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!