Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Motorozásról mi a vélemény? E...

Motorozásról mi a vélemény? Engedjük vagy tiltsuk?

Figyelt kérdés
Mikortól legyen a gyereknek motorja és jogsija?

febr. 11. 13:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
28%
"Tehát szerinted jogsi nélkül kéne mindenkinek motoroznia?" - Nyilván nem, de legyen tisztában a kockázatokkal. Ha kötsz egy életbiztosítást, akkor mindig megelőzi egy előzetes kockázatfelmérés. Szerinted, ha motoron naponta az életed kockára teszed, a veszélyközösség be fog fogadni? Itt van Józsi bácsi. Ő figyel az egészségére, naponta sportol, egészséges kajákat eszik, jár szűrésekre. Vele szemben te pedig bevállalod a leveszélyesebb közlekedési módot. Akkor te egy veszélyközösségbe tartozol vele? Jogos lenne ugyanazt az életbiztosítást kötni ugyanakkora díjjal?
febr. 12. 02:03
 22/39 anonim ***** válasza:
48%
#21 Ki a tököm beszélt életbiztosításról? És szerinted amikor életbiztosítást akarsz kötni, erre nem kérdeznek rá? Ne legyél már okosabb a biztósítóvállalatoknál. :D Ha meg csak ebbe tudsz belekötni, megsúgom, nem, nem mindenki ugyanakkora életbiztosítást kap, és nem ugyanannyit fizet évente, megnyugodhatsz. :)
febr. 12. 02:17
 23/39 anonim ***** válasza:
68%
Mellesleg megjegyzem, még a legőrültebb motoros is jobban tisztában van jó eséllyel a kockázatokkal, mint a "hah, én hat sör után is rutinból hazavezetek" kismiskák az autó volánja mögött. Csak ugye nem ők halnak meg. Ők csak gyilkolnak.
febr. 12. 02:18
 24/39 anonim ***** válasza:
48%
18, ezt csak úgy mellékesen, azt ugye tudod, hogy a kérdezőnek is csak egy szavazata van? Mindentől függetlenül jegyzem ezt meg.
febr. 12. 09:33
 25/39 Szolovjov ***** válasza:
84%
3 évesen már pitbike-ra kell ültetni. És hordani pályázni.
febr. 12. 19:50
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
Aki engedi az készüljön fel hogy unokája nem biztos, hogy lesz már, szinte biztos hogy vagy lerokkan vagy meghal a gyereke. Teljesen mindegy milyen ügyesen megy a motorral, egy autós el fogja ütni mert észre sem veszi, hogy ott van. Én autóval megyek nem keveset és már kb 5 olyan balesetem volt más hibájából, ami motorral halál vagy nagyon súlyos sérülés lett volna.
febr. 13. 12:17
 27/39 anonim ***** válasza:
45%
#26 Akkor tanulj meg defenzíven közlekedni. Érdekes, motorral és autóval is balesetmentes vagyok. Sok a hülye, oda kell figyelni, nem csak a gázt rángatni.
febr. 13. 12:18
 28/39 anonim ***** válasza:
42%
Hülyeség.A balesetmentesség , ha te vagy az áldozat az nagyrészt szerencse dolga. A baj az jön, hirtelen váratlanul nem lehet kivédeni. Lehet hogy kivédesz párat, én is kivédtem, de van amit nem lehet. Motorral meg meghalsz elég ha hirtelen rádhúzzák a kormányt vagy egyszerűen féktávon kijönnek eléd, hátulról lesodornak semmit nem tudsz tenni.
febr. 13. 13:18
 29/39 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá azt is, hogy aki motorral még nem bukott, az nem is vezet motort. Akkor nem mindegy, hogy törik-e a csontja és hol.
febr. 13. 13:22
 30/39 anonim ***** válasza:
33%
A motorosok számukhoz képest sokszorossan szenvednek balesetet ,mint az autósok és súlyos baleseteket. Ebben nagyrészt az is benne van, hogy húzzák neki ész nélkül. Tudom itt senki soha, mindenki 50 el megy de a való életben azért mindenki hallja ha nem is látja az üveghangon kihúzatott motorokat a közúton 2 kiló felett. A gyerekemnek én nem engedném, szerencsére eszében sincs. Persze megtiltani nehéz lenne, ha már saját keresete van,mert megoldaná, de én anyagilag nem támogatnám egy fillérrel sem.
febr. 13. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!