Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mindenkit sújtottak már...

Mindenkit sújtottak már gyorshajtás miatt közigazgatási bírsággal?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi számít soknak? Mikortól kéne bűntudatot éreznem, hogy renitens gyorshajtó vagyok?
2024. febr. 11. 00:11
1 2
 11/12 PéterPálka ***** válasza:
Engem átlagosan 3-5 évente kapnak el (50 éve vezetek), de nem kirívó gyorshajtással. Nekem ez belefér, hogy nem kocogok mindig a megengedett értékkel. Abszolút nincs lelkiismeret furdalásom emiatt. Bár csak mindenki ennyire hágná át a szabályokat mint én. Ja, és balesetet sosem okoztam gyorshajtás miatt.
2024. febr. 12. 12:04
 12/12 PéterPálka ***** válasza:
#2 a védát könnyű kiszúrni, meg a jobb fedélzeti kamerák, meg a waze szól is időben. Az útszéli, vagy kocsiban lévő trafit, meg most már a drónokat nehéz kiszúrni. Habár a drón talán nem tud sebességet mérni, csak egyéb szabálytalanságot lehet vele felderíteni. Egyébként relatív gyorshajtásért nem lehet büntetni, ha nincs belőle baleset.
2024. febr. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!