Vajon mennyire lesz hatásos ez a veszélyesen közlekedők ellen?
Figyelt kérdés
Nálunk a megyében ismét elkezdtek civil rendőrkocsiból menet közben mérni a rendőrök, egy adott szakaszon van hogy minden dülőútnál áll egy-egy rendőrkocsi és akit bemért a civil kocsi menet közben azt a kövi rendőrautó egyből le is inti. Tegnap például egy utánfutós előzött engem meg (én mentem óra szerint 93-al ő legalább 100-105 km/órával a 70 helyett), pár száz méterrel odébb a rendőrök le is intették.
Vajon mennyire lesz hatásos ez a civil autós módszer a veszélyesen vezetők ellen?
febr. 7. 08:49
11/14 anonim válasza:
8-as. Veled is előfordulhat, hogy nem mész 30-cal a kint felejtett táblánál. Vegyék el az autódat?
12/14 anonim válasza:
Majd odafigyel mindenki, ha 30 , akkor majd 30 al megy. Nyilván az már jogszabályalkotási kérdés, hogy 35-nél még csak pénzbüntetés van, de 50%-os túllépésnél már nyugodtan elvehetik a kocsit a tulajtól. Aki meg nem képes odafigyelni a táblákra az jobb is ha nem vezet, mert csak idő kérdése hogy majd a gyalogost se fogja észrevenni.
13/14 anonim válasza:
Semennyire. SK-ban igy mérnek már ősidők óta és egyre több a baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!