Büntetőfékezés, büntetőtolatás, buszok büntetése tele utasokkal, szirénázó mentőautó büntetése, road rage, szállj ki játsszuk le! Tényleg ennyire rottyon van a mai magyar társadalom idegileg és erkölcsileg?
Én meg többnyire szakadt, régi autókkal láttam ilyet. A prolik a legfrusztráltabbak. Ha megnézed az utakon, kik szoktak balhézni, mind csöves, aljaréteg.
A minap előttem is büntetőzött egy gyökér, csak mert szabálytalankodtam. Bár nem veszélyeztettem vele senkit, nem befolyásoltam vele senkit. Csak befordultam a záróvonalon, hajnalban, amikor rajtam kívül 1 autó közlekedett, akit szintén nem befolyásoltam vele. De ő egy önkéntes rendőr volt, agresszív dudálással jelezte, hogy látta ám a szabálytalan kanyarodást, utánam is jött, büntetőzött, többször is, s a piros lámpánál kiugrott és számon is kérte a szabálytalanságom. Még jó, hogy csekket nem írt. De amilyen szakadt autóval volt, meg ahogy kinézett, látszott hogy alsó társadalmi osztálybeli. Csak annyit mondtam neki, "mi van gyökér? Fáj az élet?" S otthagytam.
Egyértelműen neki nem az én szabálytalan kanyarodásommal volt baja, hanem saját nyomorult életével. Képzelem mi lenne, ha ezeknek még intézkedési joguk is lenne. Nincs, de ő felruházza magát vele. De hogy ő hány szabálytalanságot követett el, az nem érdekes, hisz neki lehet. Mert ő Mr. Proli.
“Ha megnézed az utakon, kik szoktak balhézni, mind csöves, aljaréteg.”
Alja réteg igen, szellemileg. De nem mind “csöves”.
Mint írtam, minket zsír új bmw suv szántott végig. Elég drágának tűnt.
Sokszor nekem is kedvem lenne büntetőfékezni pl. autópályán mikor előzök, aztán 1 km-ről villog mögöttem a 20 éves G Astrával/Suzukival az "élet császára" XD Na az olyan előtt egy kicsit le szoktam venni a lábam a gázról. Azt mikor mellém ér, azért ráfekszik a dudára. A büdös gyökérnek egy normális kocsira nincs pénze, de megy rendet rakni.
Meg a másik, az autópályán 80-al tötymörgő személyautósok. Az én teherautóm 100-ra van lekorlátozva, annál többet nem megy. Elkezdem előzni a 80-azót, akkor érdekes mód megtalálja a gázpedált. Na azért nem annyira, hogy normálisan haladjon, csak hogy épp ne tudjak besorolni elé. Na az ilyenre rá szoktam húzni a kormányt, volt hogy még a leállósávba is kitakarítottam. Nem tudom mi inspirálja ezeket, hogy az indokoltnál és a megengedettnél sokkal lassabban haladjon. Azt hiszi, hogy ezzel húú milyen biztonságosan vezet? Ha ennyire fél, miért nem busszal megy az ilyen?
Dehogy szántott végig! Csak tombol benned a burzsoá gyűlölet. Egy prolinak minden Bmw drágának tűnik.
“Elkezdem előzni a 80-azót, akkor érdekes mód megtalálja a gázpedált”
Bszki és ezek csinálják sima főúton is, ahol van szembeforgalom. Emberölési kísérletként kellene kezelni konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!