Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Menjek holnap dolgozni, ha...

Menjek holnap dolgozni, ha ónos eső lesz?

Figyelt kérdés

Most néztem a híradót, és másodfokú figyelmeztetést adtak ki a megyére, ahol élek.

Azt mondták, hogy ónos eső lesz.

Én kocsival járok dolgozni.

Vegyek ki szabadnapot?

Nem akarok balesetet szenvedni.

2024. jan. 22. 19:41
1 2 3
 21/24 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Én azt mondom, nagyon óvatosan, de próbáld meg. Ezt a "aki teheti ne vezessen" szöveget, nem azoknak szánják, akik dolgozni mennek, hanem azoknak, akiknek mellőzhető a vezetés ( boltba mennének, busszal is el tudnak jutni stb).

Indulj korábban, és nagyon lassan menj, és óvatosan manőverezz.

Ha mindig mindig szabadságra mész, mikor ónos eső van, akkor sosem tanulod meg, hogy hogyan kell ilyen időben vezetni.

2024. jan. 23. 09:08
 22/24 A kérdező kommentje:
Bementem, sózták az utakat, úgyhogy nem csúszott, sónedvesek voltak az utak, de mindenki lassan, óvatosan ment.
2024. jan. 23. 11:10
 23/24 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
Na, szuper vagy. Csak így tovább!
2024. jan. 23. 11:52
 24/24 anonim ***** válasza:
36%

Legközelebb ha mond valamit a rádió /TV, -és tanácstalan vagy- akkor nézd meg mi van beírva a jogosítványodba, és aszerint cselekedj.

Az ugyan olyan marhaság lesz mint ez a mostani helyzet, de legalább szabályos. 🤪

2024. jan. 23. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!