Ebben a videóban a gyerekeket kísérők jogosan bírálták felül a lámpát?
Figyelt kérdés
Ugye a tanulóvezetőnek már zöldje volt, de nem tudott elindulni, mert még mentek át a gyerekek.
De a gyerekeket meg kellett volna állítani, amikor a zerbrán piros lett nekik, nem?
jan. 19. 08:02
1/13 bazaltkaroly válasza:
Én úgy látom, hogy már a zebrán voltak, amikor piros lett. Ilyenkor ennyi gyerekkel, nem tud mit csinálni a kísérő sem. Ez esetben érdemes megvárni, amíg átmennek.
2/13 anonim válasza:
Kresz szerint meg kellett volna állni, nem tudom ott villog e a lámpa mielőtt vált, mert akkor már nem indulhatsz el.
De a való életben ez így teljesen rendben van.
3/13 anonim válasza:
Semmiféle jogos lámpa felülbírálás nem létezik.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jan. 19. 09:41
5/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem jogosan, de egy brit jogászt kéne megkérdezni.
6/13 bazaltkaroly válasza:
#5 Nem vagyok brit jogász, de szerintem, ez bevehető egy elsőbbségről való lemondásnak. Főleg, hogy az oktató is helyeselte a lépést.
7/13 anonim válasza:
Nyilván nem, a kísérőknek kellett volna gondolkozni egy kicsit, hogy mennyi idő átérni.
8/13 anonim válasza:
#6: Inkább ez az a magyar kreszben is létező dolog, hogy nem hajthatsz be a lámpás kereszteződésbe, ha nem tudod elhagyni.
9/13 bazaltkaroly válasza:
#8 Ez meg a másik. Nem tudta volna elhagyni a kereszteződést, így jogilag teljesen korrekt, hogy nem is ment rájuk.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jan. 19. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!