Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Láttátok már a Tötymörgők...

Láttátok már a Tötymörgők című filmet?

Figyelt kérdés
Arról szól, hogy valaki reggel a csúcsforgalomban az 1 sávoson 60-as tábla mellett 40-el vánszorog, hogy még véletlenül se tudd kielőzni. Ti mit szóltok hozzá? Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
2023. dec. 22. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Semmit,a 40 az egy jó és biztonságos tempó.Egyébként tél van.
2023. dec. 22. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerencsétlen kérdező kérdez egy filmről ami nem film hanem közlekedési probléma amit feltesz a politika kategóriában. Durva.
2023. dec. 22. 14:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Mert hova tegyem? A filmekbe?
2023. dec. 22. 14:27
 4/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
67%
40-nel még mindig halad. 60-nal lehet hogy pánikból/bénaságból/csak úgy összetörné magát. Akkor 0-val tudnál haladni. Legyen ez a gondolot benned, és máris jobb lesz!
2023. dec. 22. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Idegeskedni semmiképp nem szoktam rajta. Az idegesség az, ha magadat bünteted más hülyesége miatt. Megyek utána és megelőzöm, ahol tudom.
2023. dec. 22. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt még nem, de a Wild Tales (Eszeveszett Mesék) c. filmnek van egy hasonló epizódja.

A rész vêgét a tötymörgő és a nyomuló sofőr sem éli meg. :D

[link]

2023. dec. 22. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
#1 roppant biztonságos, mikor egy mentő, tűzoltó, vagy rendőr egy beláthatatlanabb kanyarban beér egy ilyen Schumachert, aki sokszor még a világítást is elfelejti felkapcsolni. A lassú vezetés is lehet balesetveszélyes. Nem hiába tanítják a jogsi megszerzése közben, h vedd fel a forgalom ritmusát.
2023. dec. 22. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
#4 aki 60-as tablanal normalis utviszonyok kozott csak 40-nel mer menni mert kulonben bepanikol, elbenazza, nem tud mit kezdeni a helyzettel, az alkalmatlan a vezetesre es egyaltalan nem kene vezetnie, mert gyakorlatilag allando veszelyhelyzetet okoz a bizonytalankodasaval, a forgalom szuksegtelen feltartasaval. Nem, nem indok hogy 'neki az a biztonsagos', a sebesseghatarok igy is eleg h.lyebiztosra vannak beallitva (nehol meg tulzottan is), ha nem megy, nem kell eroltetni.
2023. dec. 22. 16:09
 9/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
63%

#8: igen, de pont ő lesz az, aki 60-nal biztosan balesetet fog okozni. Akkor meg 0 lesz a sebesség. És ha már egyszer mégis kint van, akkor inkább menjen biztonságosan 40-nel, mint órákra lebénítsa a forgalmat egy balesettel.

Az tény, hogy nem kéne az úton lennie, de ha már egyszer ott van...

2023. dec. 22. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
63%

Sok ilyet tapasztalok, hogy jóval lassabban haladnak mint amennyivel lehet de igazából mi nem látunk bele abba, hogy miért megy olyan lassan. Lehet, hogy fél de lehet, hogy visz valamilyen törékeny dolgot és nem meri jobban nyomni neki. De még ha fél is minden joga megvan hozzá.

Tegnap én is utolértem 90es szakaszon egy 50el haladó Suzukist. 3 km-en keresztül követtem 50el mert folyamatosan jöttek szemből így nem tudtam megelőzni de nem idegesítettem fel rajta magam. Ha ő így érzi kényelmesen magát menjen csak annyival. Türelmesen kivártam míg adódott egy biztonságosabb egyenes szakasz és ott megelőztem.

Én se mentem 90 el, én 75el mentem kb aztán amikor már jöttem hazafelé, egy autósnak mögöttem nem tetszett a 75-ös tempóm és elkezdett a beláthatatlan kanyarban előzni. Na ott azért anyáztam rendesen. Az ilyet nem tudom megérteni. Persze segítettem neki fékezéssel, meg nem is jött hálistennek senki a kanyarból de azért meredek manőver volt.

2023. dec. 23. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!