Honnan lehet tudni, hogy ónos eső esik?
Figyelt kérdés
Gyalog is csúszik akkor?2023. nov. 30. 09:02
11/14 anonim válasza:
Én például autóval szoktam fékpróbát csinálni ha bizonytalan vagyok a tapadással kapcsolatban. Nyilván kellő körültekintéssel mikor nincs körülöttem senki, és olyan sebességgel hogy ha megcsúsznék abból se legyen baj.
12/14 anonim válasza:
Ide a gyk.-re jövök és itt megmondják a tutit.
13/14 anonim válasza:
A járda sokkal jobban csúszik, mint az utak. Mert az utakat néha sózzák is, de ahol nem, még ott is van annyi lerakódás a kipufogógázokból, hogy azok miatt később fog lefagyni az aszfalt, mint a járda. Persze, durva esetben előfordul tükörjég még aszfalton is, de akkor tényleg nem fogod megközelíteni a kocsidat hanyatt esés nélkül.
14/14 anonim válasza:
Látod az állagából. A jégkásához hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!