Vezetsz ónos esőben, vagy inkább kihagyod?
Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 11:37
11/13 anonim válasza:
Ha vezetni kell, vagy menni akarok valamerre akkor vezetek. Eleve igyekszem ésszel és biztonságosan közlekedni, ilyenkor meg még inkább odafigyelek.
13/13 anonim válasza:
Ha lehet inkább kihagyom, de volt már hogy vezettem és eleinte fel sem tűnt hogy ónos eső van. Legutóbb Németországban volt ilyen. Utólag belegondolva gyanús kellett volna legyen, hogy az izomautók amik 200 felett szoktak süvíteni 50-60-al döcögtek a külső sávban. De gondoltam hogy a következő lehajtóhoz soroltak ki. Aztán mikor megálltam egy pihenőnél és kiszálltam a kocsiból, akkor tűnt fel hogy tükörjég borít mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!