Maihoz hasonló friss-havas időben ki mennyivel szokott menni?
#10: Jogos, amit a gumikról írsz. Es egyébként nincs olyan durva árkülönbség, ha azt nézed hogy egy szett gumit mennyi időre/km-re veszel.
Lassan a 4 gumi szerelése többe kerül, mint a gumi darabja.
Nekem a Goodyear vált be, hóban és latyakban is nagyon kapaszkodik.
Egyébként önmagában a hóval nincs nagy probléma közlekedés szempontjából mert nem csúszik.
Akkor van probléma amikor kialakul a jégpáncél.
Jó gumikkal, újabb autóval nem probléma ez sem, de vezettem már 20+ éves autót amiben semmi elektronika, gumi sem volt az igazi és az olyan volt, hogy ha nem fékeztél állóra minden kereszteződésnél akkor nem tudtál vele rendesen kikanyarodni mert csúszott előre az orra a kocsinak.
#13 Igen, mondjuk akkor még csak pár hónapos volt a jogsim mikor ez volt, az is biztos sokat rátett.
De baj hálistennek sosem történt mert mindig odafigyeltem, hogy a képességeimhez mérten haladjak.
Azóta 6 éves a jogsim, lehet már szebben is meg tudnám oldani. Mindenesetre a mostani kocsim újabb fajta, van benne elektronika is. Ezzel nem szokott probléma lenni jégpáncélon sem. Persze azért ezzel sem vagánykodok.
Ember ne hogy innen akard már megtudni hoyg mennyivel lehet menni.
Ha azt írom hogy 50 akkor te ehhez ragaszkodnál mert valaki azt mndta. 🙈🙊😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!